Radu Cristian: ”Am depus plângere penală împotriva politicienilor iresponsabili de la PSD-ALDE, care au dezinformat populația, prin distribuirea de informații false, în contextul actualei crizei umanitare”

0
1029

Radu Cristian: ”În atenția locuitorilor municipiului Mangalia!

Am depus plângere penală împotriva politicienilor iresponsabili de la PSD-ALDE, care au dezinformat populația, prin distribuirea de informații false, în contextul actualei crizei umanitare. Astfel de indivizi trebuie să răspundă în fața legii pentru că sperie populația și induc panică printre cetățeni, din motive populiste și electorale. Sunt aceiași politicieni care în 2016 promiteau apa 1 leu și mințeau că am făcut zid de 7 m pe Aleea Teilor.

Rog insistent locuitorii Mangaliei să mă contacteze personal de câte ori au neclarități ca urmare a informațiilor vehiculate în mediul online. Vă prezint totodată câteva fotografii de la reuniunea pe care am avut în localitatea din sudul Toscanei, la jumătatea lunii trecute, pentru a va convinge cu toții că PSD-ALDE minte și dezinformează.

Precizez încă o dată că, la vremea respectivă, acolo nu era nici carantină, nici zonă de risc, iar la întoarcerea în țara am respectat toate procedurile legale. Vă mulțumesc pentru înțelegere!” (sursa: Radu Cristian, Fb).


Mangalia News, 13.03.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply