Ministrul Economiei, în vizită de lucru la Șantierul Naval „Damen” Mangalia

0
1825

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, s-a aflat vineri, 14 februarie, la Mangalia, pentru a participa la o întâlnire cu reprezentanții Șantierului Naval „Damen” Mangalia. Cu ocazia vizitei în România, delegația condusă de Kommer Damen a adresat o invitație acționarului majoritar, în persoana ministrului Economiei. La discuții au mai participat prefectul George Niculescu, deputatul Bogdan Huţucă, deputatul Victor Paul Dobre, primarul Mangaliei, Cristian Radu și viceprimarul Mangaliei, Dragoș Angelescu.

Scopul întâlnirii a fost acela de identificare a posibilităților de dezvoltare a șantierului și a zonelor în care Guvernul României poate veni în sprijin.

”Am avut onoarea să particip, alături de ministrul Economiei, Virgil Popescu, la o întâlnire extrem de importantă cu reprezentanții Șantierului Naval „Damen” Mangalia. Scopul întâlnirii a fost acela de identificare a posibilităților de dezvoltare a șantierului și a zonelor în care Guvernul României poate veni în sprijin. De asemenea, s-au prezentat activitatea curentă, proiectele în derulare și cele viitoare. Totodată, am purtat o discuție cu Kommer Damen despre legătura cu comunitatea locală, pentru că vorbim despre cel mai mare angajator din zonă, dar și despre acțiunile de responsabilitate socială pe care aceștia le-au efectuat și le vor face, în continuare, în perioada următoare. Comunitatea locală simte o stabilitate, la fel și investitorii, care sunt din ce în ce mai interesați să își construiască nave, ori să le repare în șantierul românesc. De asemenea, capabilitatea oamenilor și soluțiile tehnologice avansate, fac din Șantierul „Damen” Mangalia un punct important pe harta industrială a României, fapt ce nu poate fi decât salutat!”, a transmis prefectul George Niculescu.

M.P., replicaonline.ro, 14.02.2020. (Video: Dobrogea TV).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply