APEL! Să-l ajutăm pe Andrei! Locațiile și conturile în care putem dona pentru el

0
2520

APEL! Să-l ajutăm pe Andrei! Locațiile și conturile în care putem dona pentru el.

Comunitățile din Mangalia și Limanu sar în ajutorul familiei Ivan, părinții lui Andrei, băiatul bătut cu bestialitate de un adolescent din Mangalia, aflat acum la Spitalul Județean Constanța, într-o stare foarte gravă.

În mai multe locuri din Mangalia și Limanu au fost amplasate urne în care se pot face donații, iar pe rețelele de socializare a apărut și contul tatălui lui Andrei, Ivan Petrișor, care dorește să-și ducă fiul la Viena sau în Turcia, într-o clinică unde medicii ar putea face o minune pentru Andrei.

Urnele mobile se află, în Mangalia, la Liceul Callatis, Gamadiamed, Colegiul Economic, la Mihaela Condurachi (magazin), Salon Excentric, Școala Nr.3, Magazinul EdiMax și altele. 

La Limanu, găsiți urne mobile pentru donații la Biserică, la Magazinul Sava, la Bogdan Service și Barul Andrada. (sursa: editiadesud.ro).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mesaje pe Facebook:

Bună ziua dragii mei! În urma a zeci de mesaje, a mii de comentarii ale dumneavoastră, de solidaritate și susținerea familiei IVAN PETRIȘOR, tatăl și IVAN TUDORA, mama, pentru a continua lupta și a încerca varianta unui Spital din Turcia, unde se așteaptă un răspuns, a cheltuielilor curente extrem de multe, cheltuieli cu avocat, venim în fata tuturor celor ce pot oferi sprijin familiei lui Andrei Ivan, 14 ani, care acum este în moarte cerebrală, ținut în viata doar cu aparatele medicale.

Oricine dorește sa ofere sprijin financiar, o poate face în conturile bancare ale familiei Ivan, greu încercată în aceste momente și neputincioasă în fata sorții fiului lor ANDREI.

Cont în Lei:

IBAN – RO93 BUCU 1561 1100 1262 5RON
(SWIFT/BIC) BUCUROBU
IVAN PETRIȘOR,
ALPHA BANK.

Cont în Euro:

IBAN – RO45 INGB 0000 9999 0979 7489
BIC – INGBROBU,
IVAN PETRIȘOR,
ING BANK.

Familia anunță că este pregătită și în cea mai buna colaborare cu domnul RAED ARAFAT și toți cei implicați, pentru transferul către un Spital din Străinătate, acolo unde este acceptat dosarul lui ANDREI GABRIEL IVAN, 14 ani, din Mangalia. Se așteaptă răspunsuri ce pot da șanse sa fie transferat. DOAMNE AJUTA. 🙏🙏🙏

Pentru un asemenea transfer, este necesara o suma mare de bani, in urma devizului de plata, banii ce trebuie transferați în contul oricărui spital din străinătate.

Va rog, haideți sa sprijinim familia Ivan, ca să aibă banii necesari. (facebook.com/sanatate.respect).


Mangalia News, 12.02.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply