Dallas Reunion Tower – Am fost ”in The Ball”, la 171 de metri și am văzut panorama fascinantă a Dallas-ului [FOTO/VIDEO]

0
1483

Reunion Tower este un turn de observație înalt de 171 m, situat în Dallas, Texas, USA și unul dintre cele mai recunoscute repere ale orașului. Situat pe Bulevardul Reunion 300, în districtul Reunion din centrul orașului Dallas, turnul face parte din complexul Hyatt Regency Hotel și este al 15-lea cel mai înalt edificiu al orașului. O structură independentă, până la construcția unui supliment la Hyatt Regency Dallas, în 1998, turnul a fost proiectat de firma de arhitectură Welton Becket & Associates.

Turnul Reunion, cunoscut sub denumirea locală “The Ball”, a fost finalizat la 2 februarie 1978, împreună cu Hyatt Regency Dallas la Reunion, ca parte a unui proiect de reamenajare urbană care a renovat și Union Station, care astăzi oferă servicii de transport prin Amtrak, tranzitul rapid în zona Dallas și trenul Trinity Express către aeroportul internațional Dallas / Fort Worth și Fort Worth. 

Când s-a deschis prima dată, turnul includea stația de radio KOAX-FM, acum KRLD-FM 105.3 FM, cândva deținută de Westinghouse Broadcasting.

Reunion Tower și-a redeschis restaurantul în data de 9 februarie 2009, după ce a fost închis pentru renovări majore, în 16 noiembrie 2007. Puntea de observare s-a redeschis pe 5 octombrie 2013, tocmai la timp pentru a 35-a aniversare a Turnului.

Turnul este situat la aproximativ 1000 de metri de Dealey Plaza și locul asasinării lui John F. Kennedy.

Dallas city skyline, Dallas, Texas, the Dallas part of the Dallas/FortWorth Metroplex:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

ATRACȚII: Celebrul bucătar Wolfgang Puck a deschis restaurantul rotativ, Five Sixty, pe cel mai înalt nivel rotativ al turnului, la 11 februarie 2009. Numele este o referință la elevarea restaurantului. Etajul mijlociu al turnului este utilizat pentru evenimente speciale gestionate de Wolfgang Puck Catering, care are sediul în gara Union din apropiere. 

Puntea de observare se numește „GeO-Deck”. Facilitatea interioară include o experiență digitală interactivă, care conține informații despre reperele Dallas, Turnul Reuniunii în sine, evenimentele din 22 noiembrie 1963, camere video cu definiție înaltă și multe altele. Exteriorul punții de observare dispune de telescoape cu vedere în toate direcțiile.

Cloud 9 Cafe este accesibil de pe puntea de observare, aici se pot servi mese și gustări, cu vedere la 360 de grade, din spatele pereților de sticlă. Magazinul de cadouri de la baza turnului oferă suveniruri legate de Turnul Reunion, Dallas și Texas și alte articole inedite. (sursa: wikipedia.org).

Mulțumim pentru tot, dragii și iubiții noștri T&A&Isabella. Să ne revedem sănătoși. Goodbye and See you soon, wonderful ”Texas Planet”! 🙂

MN: Celelalte reportaje din periplul nostru texan de neuitat, din vara anului 2019, pot fi vizualizate AICI și AICI.


Mangalia News, Duminică, 2 februarie 2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply