Cu profund regret, anunțăm trecerea în neființă a domnului Dr. în biologie Petru STRUGARIU

0
1180

Trupul neînsuflețit se află la Capela Florea, de lângă Cimitirul Eternitatea.

Înmormântarea va avea loc, miercuri, ora 12.00, la Cimitirul Militar.

Dr. Petru Strugariu s-a născut în Seini, jud. Maramureș (13.07.1949). A absolvit Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Biologie, promoția 1972. Doctoratul, în martie 1986, Biochimie, la Spitalul Clinic Fundeni. Peste 36 de ani lucrați în laborator clinic.

Cea mai mare pasiune: scufundarea. Aproape 40 de ani a făcut scufundări în Marea Neagră. Aproximativ 5.000 de ore de scufundare. Numeroase studii si observatii, unele publicate în analele Universității Iași. Vânător de imagini subacvatice. Muncă de pionierat. Fotografii, diapozitive, filme pe 8 si 16 mm. Emisiuni la Televiziunea Română, pe teme de biologie marină.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! (sursa: Mangalia.TV).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

MN: Domnul doctor în Biologie Petru STRUGARIU a fost unul dintre cei mai pasionați colaboratori ai publicației Mangalia News, pe temele fascinante ale cercetărilor subacvatice… Numeroasele articole ce conțin aspecte ale pasiunii sale formidabile, dar și ale cercetărilor științifice, documentate cu mijloace tehnice speciale, multe inventate de dânsul, pot fi vizualizate AICI. Cu imensa ta dragoste în apropiere, Marea, Odihnește-te în pace, Petrică, Om Bun.


Mangalia News, 22.01.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply