‘DINCOLO DE LIMITE’ – Marș dedicat Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități

0
864

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa organizează, sub genericul “DINCOLO DE LIMITE”, o serie de evenimente ce se vor derula în perioada 02-08.12.2019, pentru a marca Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități.

Astfel, vă invităm să vă alăturați Marșului de conștientizare a Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități, ce va avea loc în data de 03.12.2019, ora 10.00, cu plecare din fața sediului DGASPC Constanța (str. Decebal, nr.22).

Punctul de sosire va fi Piața Ovidiu, acolo unde vor fi lansate zeci de baloane. Tot în Piața Ovidiu, partenerii și oaspeții noștri ne vor lăsa scris câte un cuvânt sau o idee care definește dizabilitatea ori persoana cu dizabilități. Toate aceste gânduri lăsate pe bilețele vor face parte din poveștile adevărate despre locuri, beneficiari ai serviciilor sociale, oameni dedicați îngrijirii persoanelor cu dizabilități atât din sistemul de protecție socială cât și din afara acestuia, prieteni ai lor sau ai beneficiarilor noștri. Poveștile vor fi făcute publice, periodic.

Vă așteptăm să fiți partenerii noștri și în celelalte evenimente ce vor avea loc în perioada 02-08.12.2019, conform calendarului atașat.  


Mangalia News, Luni, 02.12.2019.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply