Așa va arăta, anul viitor, sala de sport a Școlii Generale din comuna Limanu!

0
1779

Noi investiții în comuna Limanu, din finanțări neramburasabile, obținute de administrația locală!

180 de locuri, tribune și o infrastructură modernă! Așa va arăta, anul viitor, sala de sport a Școlii Generale din comuna Limanu. Proiectul este finanțat de Compania Naționala de Investiții, are o valoare totală de 7,7 milioane lei și o perioadă de execuție de un an.

Pentru echipa de la conducere a Primăriei Limanu, acesta va fi un real succes, investițiile în infrastructura localității fiind o prioritate. Promisiunile se concretizează în proiecte reale, benefice întregii comunități.

Noi finantari nerambursabile pentru  Comuna Limanu. Compania Nationala de Investitii va finanta proiectarea si executia lucrarilor pentru proiectul “Sala de sport cu tribună 180 locuri, comuna Limanu, sat Limanu – Scoala Generala Limanu”. Valoarea totala a investitiei este de aproximativ 7,7 milioane lei, fara TVA.

Este un succes considerabil pentru comuna Limanu. Am reusit să atragem fonduri semnificative în zonă, toate proiectele fiind extrem de benefice comunitatii. Această sala de sport, construită la standarde moderne, oferă copiilor din localitate toate conditiile pentru a se antrena, dar si posibilitatea de a organiza competitii intre cluburile scolare din judet sau chiar din tara. Au fost eforturi majore pentru a obtine finantarile necesare, dar rezultatele sunt vizibile. In 3 ani au fost demarate investitii mari, extrem de utile comunitatii locale. Am avut o viziune pe termen lung, chiar daca etapele impuse de legislatie au fost dificile si au presupus proceduri elaborate”, a declarat Daniel Gheorghe Georgescu, primarul Comunei Limanu.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Potrivit procedurilor, perioada de executie a lucrarilor este de maximum 12 luni, din care 1,5 luni etapa de proiectare si 10,5 luni de realizare a obiectivului. Lucrarile vor fi finantate si executate de catre Compania Nationala de Investitii.


Mangalia News, Miercuri, 4 septembrie 2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply