Mădălina Mirea: ‘Când părintele tău a fost cadru militar și se prăpădește, copilul cel mai mare din familie primește drapelul…’

0
1798

Ziua Drapelului românesc! Nu stiu câți cunosc însemnătatea zilei de azi, dar important este cum ne simtim cand vedem drapelul nostru si ne aflăm în altă țară, cum ne simtim cand marii noștri sportivi câștigă aurul si vedem drapelul românesc.

Am citit în presă, azi, că la festivitatea zilei drapelului românesc au fost multe oficialități, dar puțini cetățeni.

Si mi-am adus aminte de un moment din viata mea… Când părintele tau a fost cadru militar și se prapadește, copilul cel mai mare din familie primește drapelul. Peste toată durerea, supărarea, tristețea, pentru mine a fost un moment de răscruce. I-am promis, în gând, tatălui meu, ca nu-l voi dezamăgi. Că, peste ani  drapelul primit își va avea locul tot in casa unui ofițer. Sunt clipe in viata când stii ca asa va fi… Si eu atunci am știut. Că, oriunde mă va trimite destinul, am să urmez calea drapelului de atunci.

Iti multumesc, tata, pentru că mi-ai dăruit, pe lângă dragostea de părinte, și patriotismul. Indiferent de vremuri si de locuri, indiferent de păreri și opinii, drumul meu a fost marcat de momentul de atunci. Sunt sigură că acolo sus, esti mândru că drapelul a ajuns în sufletul si cariera unui ofițer.

La mulți ani, de Ziua Drapelului românesc!

Mădălina Mirea.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 26 iunie 2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply