Despre situația Cinematografului Pescăruș

0
1722
carturesti.ro%20

În atenția locuitorilor municipiului Mangalia!

”În ultimele zile, în spațiul public au apărut unele informații inexacte despre situația Cinematografului Pescăruș. Din păcate, știrile false sunt promovate chiar de unii consilieri locali PSD-ALDE, care ar putea mai întâi să se documenteze și apoi să informeze corect populația, în loc să încerce manipulări de genul zidului de 7 metri de pe Aleea Teilor. Așadar, la Cinematograful Pescăruș are loc acum o acțiune de demolare a unei anexe construite ilegal în fața clădirii principale, în urmă cu 15-20 de ani, atunci când primarul de la vremea respectivă a oferit cinematograful unor așa-ziși investitori locali, care l-au transformat în discotecă.

Noi am depus la CNI cerere de finanțare pentru reabilitarea clădirii, însă dosarul nu poate intra în evaluare, cu acea anexă lipită ilegal de clădirea cinematografului. Totodată, dorim să igienizăm zona și să creăm mai mult spațiu pentru parcări și trafic pietonal. Vă vom ține la curent cu demersurile privind finanțarea proiectului prin CNI, sau identificarea altor surse de finanțare.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat pe durata lucrărilor!” (Radu Cristian, primarul municipiului Mangalia).


Mangalia News, Joi, 13 iunie 2019. (sursa: Fb).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro