Un timişorean a realizat un motor care anulează greutatea obiectelor. Inventatorul Puiu Câneparu a fost deja contactat de NASA

0
2298

Antigravitaţia este socotită, de cea mai mare parte a mediilor ştiinţifice, drept pură ficţiune, fără şanse de aplicare în practică. Un timişorean a avut, însă, cutezanţa de a sfida această opinie cvasigenerală şi a inventat un motor antigravitaţional! Este vorba despre inginerul Puiu Câneparu, care a conceput şi a adus în stadiul de model experimental dispozitivul capabil să anuleze forţa gravitaţiei.

Partea extrem de stranie a acestei descoperiri este că inventatorul bănăţean nu s-a inspirat din lucrări ştiinţifice moderne, ci din relatări străvechi, din India antică, despre o forţă centrifugă capabilă să neutralizeze forţa gravitaţională!

„Schema de principiu este un dispozitiv care, prin rotirea unor mase, la un anumit unghi şi o anumită turaţie, anulează sută la sută din greutatea maselor. Am aplicat această metodă la proiectarea, experimentarea şi realizarea motorului antigravitaţional centrifugal. Acesta foloseşte un motor electric clasic şi un sistem de antrenare pentru a roti greutăţile dispozitivului, generându-se o forţă centrifugă puternică. Astfel, greutăţile tind să plutească, anulându-se aproape total forţa gravitaţională a maselor rotite”, îşi descrie Puiu Câneparu invenţia.

După cum ne mărturiseşte, a fost deja contactat de NASA în legătură cu descoperirea sa.

Cititi continuarea AICI.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro