Cadetul Petruţ Ghiţă, singurul român absolvent în 2019 al Academiei Forţelor Aeriene din SUA [VIDEO]

0
1109

Fortele Aeriene Romane: Cadetul Petruţ Ghiţă este singurul român şi european absolvent în 2019 al Academiei Forţelor Aeriene din SUA, cea mai prestigioasă instituţie de profil din lume. Ceremonia de absolvire a avut loc joi 30 mai, pe Falcon Stadium în Colorado Springs, SUA.

Tânărul, care a fost felicitat personal de către preşedintele Donald Trump, a declarat: „Nu mă interesează să stau în SUA. Prefer să mă întorc la locul meu, în România, În continuare, după absolvire, voi fi pilot în cadrul Forţelor Aeriene Române.”

Presa: Petruţ Ghiţă, un tânăr de 23 de ani originar din Piteşti, este singurul român şi european absolvent în 2019 al Academiei Forţelor Aeriene din SUA, cea mai prestigioasă instituţie de profil din lume. Ceremonia de absolvire a avut loc joi 30 mai, Petruţ fiind felicitat personal de către preşedintele Donald Trump. Tânărul nu va rămâne în S.U.A., alegând să se întoarcă în România ca pilot.

Ceremonia de absolvire a celor aproape 1.000 de cadeţi a avut loc pe Falcon Stadium în Colorado Springs, Colorado. Dintre cei 989 de absolvenţi ai promoţiei 2019, doar 10 au fost din afara Statelor Unite ale Americii, iar Petruţ a fost singurul european absolvent. Ceilalţi 9 absolvenţi internaţionali sunt din Kazahstan, Filipine, Rwanda, Singapore, Coreea de Sud, Sri Lanka, Taiwan, Thailand şi Tunisia. Licenţiat în Business Management, Petruţ Ghiţă a fost singurul care a avut curajul să schimbe mai multe cuvinte cu preşedintele Trump, oferindu-i acestuia şi steagul României.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro