KOMAKIZA, un VIDEOCLIP DE EXCEPȚIE, oferit de MIRCEA BEZERGHEANU

0
1571

KOMAKIZA, de Mircea Bezergheanu.

…Atunci, când am dus întrebările la Copac…,
…am primit răspunsul în vis…
…-Du-te, cutreieră Lumea…
…Și găsește-ți Maeștrii.
…Așa trecut-au anii……

Mircea Bezergheanu: “Era un popor brav acela care a impus tribut superbei Împărătese de marmură a lumei: Roma. Era un popor nobil acela a carui cadere te împle de lacrimi, iar nu de dispret si a fi descendentul unui popor de eroi, plin de nobleță, de amor de patrie si de libertate, a fi descendentul unui asemenea popor n-a fost si nu va fi o rușine niciodată!“. (Mihai Eminescu – “Labirintul istoriei noastre”).


Daniela Cosma: Cu ce am rămas după Komakiza focului? Cu un oftat adânc! Despre tăcerea asurzitoare ce vine dinspre Dacia noastră… Îți mulțumesc, Mircea Bezergheanu! Pentru spargerea tăcerii!

Daniel Muşatin: Bezerita Emanuel, eu am zis că dumneata te tragi din meşterul Vulcan. N-are cum să fie altfel. 🙂

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Nat Ursan: Extraordinar de frumos, intoarcerea la sine, trebuie subtitrat si trimis in lumea mare, sa afle lumea, Mircea, sa afle lumea si sa se bucure!

Claudia Jireghie: Extraordinar! Te unge pe suflet. Omul, meșteșugul, peisajele, culorile, toate sunt minunate, dar scânteile acelea…, sunt de poveste. 

Gabriel Mihail: Felicitări! Este de excepție! Să-ți dea Dumnezeu putere in tot ceea ce faci! Avem nevoie de cat mai multe filme de acest fel!

Silviana Simeanu: Doi Maeștri! Pur și simplu vibrează! 👏

Ana Tudor: Filmul ăsta mi s-o dus direct în suflet. Iubesc culorile focului și jocurile lui, îmi plac meseriașii care lucrează din pasiune, iubesc simplitatea, căci ea este cu adevărat sofisticată, filmul și coloana sonoră gravă mi-au făcut ziua bogată. Felicitări!

Toate comentariile, aici: https://www.facebook.com/mircea.bezergheanu

Alte surse:

https://www.facebook.com/bezeritaemanuel/ https://www.facebook.com/bezerita


MN: Despre realizările lui Mircea Bezergheanu și a ”haitei” lui de prieteni minunați, admiratori și ”făcători” de Frumos artistic, am publicat un serial de articole aici, la rubrica dedicată Artelor vizuale. Mangalia News, Sâmbătă, 18 mai 2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro