‘În sfârșit, un eveniment notabil în Mangalia. Bravo, Emil Ghinea!’ – IMPRESII de după MANGALIA SUPER RALLY [Foto/VIDEO]

0
2565

Stef Raita: Dupa o calatorie lunga dar foarte placuta, am ajuns in sfarsit la Cluj si inca rememorez ceea ce s-a intamplat la Trofeul Bergenbier Mangalia, prima etapa pentru Campionatul National de Super Rally powered by Superbet.

Am fost acolo in calitate de prezentator si pot spune ca am fost coplesit de numarul mare de spectatori ce au fost prezenti si, cel mai important, ce au ramas pana la final alaturi de noi, iar din punctul meu de vedere evenimentul a fost o reusita totala. 

Am cunoscut o multime de oameni minunati, m-am simtit extraordinar pe parcursul celor 3 zile petrecute pe malul marii si pentru asta doresc sa le multumesc in primul rand organizatorilor si in al doilea rand tuturor oamenilor ce au fost prezenti printr-o forma sau alta in jurul meu in acest weekend, nu apar toti in poza, dar…, va stiti voi oameni faini! Multumesc din suflet!

Cu lumea curselor ne revedem in weekendul ce urmeaza, la Cheile Gradistei, unde se va desfasura etapa a 2-a a Campionatului National de Viteza in Coasta si unde voi avea din nou onoarea sa comentez pe liveul realizat de catre Federatia Romana de Automobilism Sportiv. Gaz maxim!

Raluca-Elena Ghinea: Eu cred că bucuria oamenilor a ținut norii la distanță, culminând totul cu un frumos curcubeu. Iti mulțumim pentru prezență și te așteptăm și la anul cu aceeași plăcere!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Pony Pony: Felicitari pentru tot Emil Ghinea si la tot mai multe evenimente de genul asta, super masini, super piloti, super tot! 🙂 Succes in continuare si la cat mai multe cupe castigate!


Iulian Pralea, împreună cu Cosmin CoricovacÎn sfârșit, un eveniment notabil în Mangalia. Bravo, Emil Ghinea! #SuperRally

Emil GhineaMulțumesc pentru aprecieri!!!🏆🏆🏆

Laurentiu MuratSuperb!!! Felicitări, Emil Ghinea, pentru implicare, organizare si podium!!!

Ana-Maria TelefcaDoamnelor și domnilor, el este Emil Ghinea, un om ambitios, devotat si un exemplu pentru noi toți. El este cel care a făcut pe 10-11 mai 2019 un eveniment superb, demn de apreciat în și pentru Mangalia Super RallyMulti si-au dat cu părerea despre eveniment, in loc sa aprecieze ceea ce poate face un om, datorita devotamentului pentru acest sport. Emil, ești ceea ce trebuie pentru Mangalia si ne bucurăm că esti al nostru!!! RESPECT, CHAMPION!


Emil GhineaMangalia SUPER RALLY 2019!!! Am avut de toate…, încordare, bucurie, o ieșire în decor și foarte mult de muncă pentru organizarea acestui Eveniment!!! Mulțumesc mangalioților, pentru bucuria cu care ați primit acest Eveniment si ne vedem la Mangalia SUPER RALLY 2020 !!! Mulțumesc partenerilor mei, pentru susținere!!!

Povestea întreagă Mangalia Super Rally, AICI.


Mangalia News, Marți, 14 mai 2019. (surse: Fb).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro