Herghelia Mangalia a găzduit în weekendul trecut Concursul zonal de anduranță ecvestră [Foto/VIDEO]

0
3094

Herghelia Mangalia – Concursul zonal de anduranță ecvestră.

Viorel Dabija: Etapa zonala de anduranta ecvestra, Herghelia Mangalia, 11 mai 2019. Un concurs de anduranta la care au participat 29 de sportivi de la cluburile: Romsilva, Lucky Horse Otopeni, CSE Decebal Bacau si Shagya Buftea, inscrisi la 3 probe de concurs: 30, 40 si 60 km.

Organizarea concursului a fost foarte buna, comparativ cu editiile precedente, iar traseul a fost marcat corespunzator. Felicitari organizatorului, dl. Constantin Ancuta, respectiv Romsilva, pentru buna desfasurare a competitiei.

A fost un concurs cu o atmosfera prietenoasa care cu siguranta va ramane in amintirea tuturor, un concurs in care oficialii, organizatorii, sportivii si managerii de cluburi au colaborat impreuna formand o singura echipa, avand ca target calificarea cailor, promovarea fair–play-lui in randul sportivilor si nu in ultimul rand respectarea regulamentului. Felicitari tuturor!


Lucian Baroiu: Cei trei cai Lucky Horse și AKA GROUP, au trecut cu bine de vizita veterinară inițială…😊👍 De la stânga la dreapta: frumosul Marengo, calma Havana și tânărul Shihan❤️❤️❤️ Mâine dimineața la ora 8,30 vom lua startul în cursa de 60km💪💪💪

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Marius DimaWeekend incheiat cu succes, calutii nostri, Lady si Duce au terminat cu succes proba de 40 de km. Asteptam cu nerabdare urmatorul concurs de anduranta. Multumim domnului Lucian Baroiu pentru tot ce ne-a invatat si de la care avem ce invata mult timp de acum incolo si nu in ultimul rand domnului Viorel Dabija, pentru tot sprijinul acordat, impreuna suntem o echipa puternica. Multumim si domnului Constantin Ancuta, pentru organizare perfecta a concursului de anduranta Mangalia.


Lucian Baroiu: Concursul zonal de anduranță ecvestră, Mangalia 10-11 Mai 2019.
Un concurs organizat bine, spre foarte bine, cu o atmosferă la superlativ, cu foarte multe plusuri organizatorice. Zona de Vetgate foarte bine gândită și împărțită, traseele de concurs foarte bine marcate și cu extrem de multe waterpoint.👍 FELICITĂRI, domnului Constantin Ancuța și ROMSILVA, pentru organizarea acestui concurs național!

P.s: Nu pot trece peste comportarea anumitor colegi participanți la această competiție, ce sau gândit să ia ca amintire uneltele de grajd puse la dispoziție de organizator pentru a ne ajuta pe toți…😔 Acești colegi au procedat la modul… ”Eu te invit la nuntă și tu îmi furi mireasa și nu o mai aduci înapoi…” 😡. Dar, din păcate, trebuie să ne aducem aminte mereu de faptul că mulți conaționali de-ai noștri, nu pot trece peste anumite metehne…😔


Constantin AncutaFELICITĂRILE sunt pentru toți participanții, pentru toți cei care au contribuit la organizarea acestui eveniment, pentru medicii veterinari și arbitrii care au avut grijă de reușita acestui concurs de succes. De menționat un singur lucru, ceea ce este cert este că, dintr-un efectiv de 30 de cabaline înscrise la concurs, numai 2 cabaline au avut probleme medicale datorită efortului depus, ceea ce dovedește că traseul a fost parcurs pe un teren excepțional, vremea a ținut cu noi, de aceea trebuie să mulțumim cu toți și bunului Dumnezeu că a îngăduit ca totul să se termine cu bine.


MN: Cotidianul online Mangalia News are o rubrică specială – Mangalia Herghelia, ce cuprinde articole dedicate cailor superbi și oamenilor de aici. Articolele publicate le puteți viziona aici.


Mangalia News, 14.05.2019. (Fb).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro