LA MULȚI ANI, NICU COVACI!

0
1637

Azi, 19 aprilie, fondatorul și liderul formatiei Phoenix își serbează ziua de naștere. Chitarist, compozitor, pictor si grafician, se identifică, fără echivoc cu istoria trupei, pe care nu a parasit-o niciodata. Si-a pus foarte puternic amprenta, din punct de vedere muzical, atat compozitional cat si ca interpretare, de la “Vremuri” la “Vino Tepes”, creând, alături de membrii trupei, stilul si spiritul Phoenix.

Si-a urmat drumul in muzică fara compromisuri, făcând din Phoenix un brand indragit de publicul de pretutindeni. De altfel, tot ce a urmat in muzica rock românească, după “Cei ce ne-au dat nume”, “Mugur de fluier” si “Cantafabule”, albume Phoenix imprimate de Electrecord in perioada 1972-1975, poartă influența și pecetea PHOENIX.

La mulți ani, Nicu Covaci! 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Sursa: ROMANIA ROCK, 10.04.2019.


La Mulți Ani, cu sănătate și bucurii, Nicu, minunat coleg și admirabil Prieten, Întemeietor de PHOENIX! FIE SĂ RENASCĂ! (Ce frumos ar fi să renască și studenția noastră…! Traian MN​). Despre legendarul NICU COVACI și despre formidabila Trupă PHOENIX, vă invităm să citiți articolele publicate de noi, de-a lungul timpului.


Mangalia News, Vineri, 19 aprilie 2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply