Dr. Ștefan Tiron: Totul despre efectele Ozonoterapiei [VIDEO]

0
1850

Dr. Ștefan Tiron, chirurg ortoped, a vorbit, duminică, la “Voi cu Voicu”, despre ozonoterapie, o terapie foarte importantă folosită chiar și de Regina Angliei.

“Ozonoterapia este o știință medicală, nu e alternativă, care nu are contraindicații. Are indicele de incidente și accidente de 0,000005, deci mult mai puțin decât aspirina sau alte medicamente. 

În plus, este ieftină. Se cumpără o mașină care costă câteva mii de euro, 3-5 mii de euro, și se poate folosi de un spital întreg, ceea ce s-a și început acum în spitale. Ce este ozonul? Oxigenul este O2, ozonul este O3. Și la nivelul corpului există niște particule – ribozomi care creează ozon, dar ozonul se întâlnește în natură când se produc descărcări electrice, la furtuni mari, când miroase a fân cosit – acela este mirosul de ozon.

Problema cu el este că el nu rezistă mult nici în atmosferă, nici în sculele noastre, aici – cam 10-15 minute este timpul de înjumătățire, în jumătate de oră nu-l mai ai, pentru că O3-ul nu este stabil”, a explicat medicul.

Ozonul poate fi introdus în organism pe cale injectabilă, cu niște ace foarte subțiri, procedură asemănătoare acupuncturii.

VIDEO, aici: dr-stefan-tiron-totul-despre-efectele-ozonoterapiei

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Citiți și: Dr. Ștefan Tiron: Suntem intoxicați cu aluminiu, plumb și mercur. Așa determini cel mai simplu existența metalelor în organism.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply