Daniel Georgescu: Astăzi am semnat Ordinul de începere a lucrărilor pentru proiectul “Renovare, modernizare și dotare Cămin cultural din localitatea 2 Mai, județul Constanța”

0
1861

Daniel Georgescu: ”Astăzi am semnat Ordinul de începere a lucrărilor pentru proiectul “Renovare, modernizare și dotare Cămin cultural din localitatea 2 Mai, județul Constanța”.

Lucrările vor începe efectiv pe 20 aprilie, iar comunitatea se va bucura de noul Cămin cultural în maximum un an. Fondurile necesare au venit prin Programul Național de Dezvoltare Rurală și din sursele proprii ale Primăriei. Este o investiție de aproximativ 3,4 milioane de lei.

Suntem o echipă care își respectă promisiunile și care demonstrează prin fapte că în comuna Limanu – SE POATE!”


COMUNICAT DE PRESĂ:

Primarul Comunei Limanu, Daniel Gheorghe Georgescu a semnat  astazi, 10 aprilie 2019, ordinul de incepere pentru proiectul “Renovare, modernizare si dotare camin cultural, localitatea 2 Mai”. Lucrarile vor incepe efectiv pe 20 aprilie si, potrivit proiectului, sunt prevazute a se finaliza intr-un interval de maximum 12 luni.

Este un obiectiv important pentru viata culturală a comunitatii. Noul Cămin cultural va fi dotat cu echipamente moderne ce vor permite organizarea de spectacole de divertisment, dar si cu instrumente muzicale care vor fi utilizate pentru studiu de catre copiii din comuna. Cred ca este important sa avem un loc modern pentru evenimentele proprii si sunt sigur ca odata finalizata renovarea acestui Camin cultural vom putea initia spectacole ample, cu public numeros”, declară Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Fondurile necesare au fost asigurate prin Programul  National de Dezvoltare Rurala  2014-2020, submasura 7.6 – Investitii asociate cu protejarea patrimoniului cultural” si contributia proprie a Primariei Limanu. Valoarea totala a investitiei este de  3.433.554, 56  lei, din care 2.125.379, 72 lei prin  PNDL si 1.308.174,84 lei  reprezinta contributia autoritatii locale.

Primaria Comunei Limanu.


Mangalia News, 10.04.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply