Spitalul Județean Constanța, DECORAT de Klaus Iohannis

0
1372

Spitalul Județean din Constanța a fost decorat de președintele României, Klaus Iohannis, la două zile după ce ministrul Sănătății a efectuat o vizită inopinată și a declarat că a găsit dezastru în unele secții.

Spitalul Județean din Constanța a primit Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler, informează HotNews.

Spitalul din Constanța a fost, în ultimii ani, subiectul mai multor anchete DNA. Lista spitalelor decorate de șeful statului pentru „rezultatele obținute în perfecționarea actului medical” este completată de alte spitale cu probleme, precum Spitalul Județean din Cluj și Institutul Oncologic din Cluj – ambele surse ale unor imagini șocante care circula în mediul online.

HotNews.ro a încercat, marți, fără succes, să o contacteze pe conf. dr. Diana Loreta Păun, Consilier de Stat în cadrul Departamentului de Sănătate Publică al Administrației Prezidențiale, pentru precizări pe acest subiect – cum ar fi, care au fost criteriile care au stat la baza deciziei de a decora aceste spitale.

Administrația Prezidențială a decis să decoreze 8 spitale „cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, în semn de apreciere pentru importanta activitate de asistență medicală, precum și pentru rezultatele obținute în perfecționarea actului medical”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Citiți continuarea în ct100.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply