Falsul medic ginecolog de la Spitalul Județean Ilfov n-a dat Capacitatea, a intrat la liceu cu media 1,68 și a abandonat definitiv Școala de Arte și Meserii “Unirea”, în clasa a IX-a! Mărturia unei paciente-doctor ajunsă pe mâna Ralucăi Bîrsan 

0
1600

Falsul medic ginecolog de la Spitalul Județean Ilfov n-a dat Capacitatea, a intrat la liceu cu media 1,68 și a abandonat definitiv Școala de Arte și Meserii “Unirea”, în clasa a IX-a! Mărturia unei paciente-doctor ajunsă pe mâna Ralucăi Bîrsan.

La Spitalul Județean Ilfov, timp de 10 ani, femeile au fost consultate, cusute și bandajate după operațiile de cezariană de Raluca Bîrsan, doctor care a făcut școala doar 9 clase și și-a inventat apoi diplomele medicale!

Ministrul Sănătății Sorina Pintea a confirmat ieri investigația jurnalistică a Libertății: „Diploma de licență și actul de rezidențiat sunt false!”

Demnitarul Guvernului Dăncilă a făcut o încercare resemnată de a spune că nu a greșit când a spus că „la spitalele publice nu se pot petrece cazuri precum cel al lui Matteo Politi”. Ea și-a argumentat ideea că „Raluca Bîrsan nu a fost angajată, ci voluntar la Spitalul Județean Ilfov”.

Dar efectul asupra pacienților este același, indiferent că un medic este voluntar sau angajat, câtă vreme intră în sala de operație! Și există nenumărate mărturii ale femeilor șocate că au fost lăsate să nască „în operații de cezariană în care am fost cusute de Raluca Bîrsan”.

Libertatea mai face azi o dezvăluire. Raluca Bîrsan nu doar că nu a făcut Facultatea de Medicină, așa cum pretindea. Ea nu are nici bacalaureatul. Mai mult, n-a dat nici examenul de Capacitate de la finalul clasei a VIII-a și, după ce în 2003 s-a mutat cu media 1,68 la Școala de Arte și Meserii a Liceului Unirea, în clasa a IX-a s-a retras din școală!  

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Raluca Bîrsan (dreapta), alături de unul dintre doctorii de la Spitalul Județean Ilfov.

Investigație de Mirela Neag, Alexandra Nistoroiu, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan 

Citeşte întreaga ştire: Falsul medic ginecolog de la Spitalul Județean Ilfov n-a dat Capacitatea, a intrat la liceu cu media 1,68 și a abandonat definitiv Școala de Arte și Meserii “Unirea” în clasa a IX-a! Mărturia unei paciente-doctor ajunsă pe mâna Ralucăi Bîrsan



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply