S-a redeschis Sanatoriul Balnear Mangalia!

1
9303

S-a redeschis Sanatoriul Balnear Mangalia!

Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia (SBRM) și-a reluat activitatea, începând cu data de 11 februarie a.c. Potrivit reprezentanților instituției, prima serie de aproximativ 150 de pacienți a intrat deja în proceduri, toți aceștia având bilete de trimitere și toate documentele necesare în vederea internării la unitatea  balneară din sudul litoralului.

Deși sezonul rece nu s-a încheiat, Sanatoriul Mangalia are numeroase solicitări de tratament, astfel că în perioada 18-19 februarie sunt programați la internare alți aproape 150 de pacienți.

”Deocamdată, am redeschis doar Pavilionul A, dar, pe măsură ce avem mai multe solicitări, vom redeschide și cealaltă bază de tratament, cel mai probabil la sfârșitul lunii martie, începutul lunii aprilie. Până atunci, personalul medical își desfășoară activitatea în Pavilionul A”, au explicat reprezentanții SBRM.

Aceștia au subliniat că, în această perioadă, la Pavilionul B au loc lucrări de reparații și igienizare, astfel încât pacienții să fie primiți în cele mai bune condiții. Pavilionul A are 350 locuri de cazare, iar baza de tratament aferentă are o capacitate de aproximativ 500 de locuri.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Încă de anul trecut, conducerea Sanatoriului Balnear din Mangalia a demarat un proiect de modernizare a Pavilionului A, cu scopul îmbunătățirii condițiilor de cazare și tratament, oferite pacienților. În prezent, documentația tehnică este aproape finalizată, urmând a fi depusă la Compania Națională de Investiții pentru finanțarea proiectului.


Mangalia News, 13.02.2019.piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

 1. Buna ziua!
  Doresc sa ma tratez la acest sanatoriu. Va rog, sa ma i nformati care sunt documentele necesare pentru dosarul de internare?
  — In ce perioada a anului se pot face aceste proceduri( internari)?
  — Care este costul/ zi si ce servicii include? Cazare , nasa tratament …
  — Se poate face programare prin telefon?
  Multumesc
  Răspundeți

Leave a Reply