Strategie turistică în Israel. 200 de milioane de euro, bugetul anual al Ministerului Turismului. Oferă 1 milion de euro pentru agenţiile din România [VIDEO]

0
971

Strategie turistică în Israel. 200 de milioane de euro, bugetul anual al Ministerului Turismului. Oferă 1 milion de euro pentru agenţiile din România.

Ministerul Turismului din Israel are un buget anual de 200 de milioane de euro, bani prin care au de gând să dezvolte un altfel de turism.

“Ţara Sfântă” a reprezentat o cunoscută destinaţie pentru turismul religios, pentru care nici nu mai este nevoie de prea multă promovare. Numai în 2018, au vizitat ţara peste patru milioane de turişti (creştere record faţă de 2017, când au avut în jur de trei milioane de turişti). Noua strategie a Israelului este de a atrage şi un alt segment de turişti, cel de city break, cei în căutare se distracţie, plaje, experinţe culinare sau shopping.

Ministerul Turismului din Israel a organizat un workshop pentru agenţiile de turism din Timişoara, una dintre cele şase oraşe din România care are zboruri directe la Tel Aviv.

“Destinaţia turistică Israel este deosebit de interesantă, dincolo de locurile religioase. Acesta este tema acestor discuţii organizate de Ministerul Turismului din Israel. Până acum foarte mulţi români au cunoscut Israelul prin prisma , dar acum ei vor să promoveze ţara dincolo de asta. Turismul religios nu va dispărea niciodată, funcţionează bine, dar Israel oferă multe alte lucruri. Sunt nu mai puţin de 50 de plaje în Israel. Merită descoperită ţara pentru turismul gastronomic, pentru fun. Tel Aviv este cea mai mare destinaţie pentru viaţa de noapte din regiune. Este nebunie pe străzi, sunt restaurante şi baruri, evenimente mari”, a declarat blogerul şi consultatul turistic Răzvan Pascu, gazda work-shoppului de la Timişoara.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Citeste mai mult: adev.ro/pm74k3


Mangalia News, 03.02.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply