ALB – Mircea Bezergheanu [VIDEO]

0
992

ALB – Mircea Bezergheanu.

Câteva din nenumăratele comentarii de suflet, pe marginea postării lui Mircea Bezergheanu de acum câteva zile:

Daniela Cosma: Mi-au dat lacrimile. De frumos și de mândrie. Asta e Țara mea!!! Doar un pic din ea… Albul tău, Mircea Bezergheanu, nu este orbitor…, este blând și smerit. Iti mulțumesc.

Doru Clipa“Povestea albului”, coloana sonoră alăturată de imagini, egal filmul “Povestea albului”. Superb!!! După cum se vede, nici filmul nu e departe de Mircea.

Gabriela VezeloviciNu pot decat sa dau share…, sa vada si altii cat de frumoasa e tara asta… Multumiri, Mircea Bezergheanu, chapeau bas! 👌

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Stanescu GenovevaFabulos!! Frumosul romanesc dezgheata si cel mai inghetat suflet!! Multumiri pentru bucuria albului impartasit!

Bogdan TilvaruAvem o tara superba pe care trebuie sa o pretuim. Natura trebuie iubita, trebuie salvata, cat inca mai putem. Foarte frumos!!

Sorin CatoiuAlb. Dinamic, inghetat din seva pamantului, ajungand cald aproape viata radacinilor verzi ale unui copac singuratic, sub cerul cu orizont de viata aievea. Aproape de sufletul fiintei fiecaruia dintre noi… Alb cald ca o raza de soare incalzindu-ti sufletul obosit de sloiuri cotidiene… Traim intr-o tara inghetata in timpuri neprielnice vietii…

Grigoras Elena AntoanetaMinunat, un poem despre spiritul acestui pământ binecuvântat!


MN: Vă invităm să vizionați aici și alte articole publicate de Mangalia News, cu lucrări ale artistului fotograf Mircea Bezergheanu și ale ”haitei” sale. 🙂 Mulțumim, Cpt. Mircea!


Mangalia News, 03.02.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply