MESAJE DE ANUL NOU
    pentru cotidianul online Mangalia News

    0
    1034

    Mangalia News: Dragi prietene, dragi prieteni, 
    Vă mulțumim pentru urările frumoase pe care le-am primit și le primim în continuare de la voi în aceste zile. Vă mulțumim pentru că ne-ați fost alături în anul care și-a luat rămas bun de la noi și dorim ca Noul An să vă aducă: Sănătate, mult Noroc și cât mai multe Bucurii! Cu multă Dragoste, #MangaliaNews

    Aurelia Lăpuşan: 2018 a fost un an bun. Ne-am sporit numărul monografiilor cu încă una, am pregătit pentru tipar alta, am editat reviste, am organizat evenimente. Ne-am bucurat, am plâns, am iubit, dar am avut mereu alături familia și prietenii. Pentru 2019 vrem să fie tot așa. Cu sănătate, cu spor în toate. 
    LA MULTI ANI BUNI, OAMENI FRUMOȘI DE LÂNGĂ NOI!

    MN: Mulți, mulți ani de-acum înainte, să fiți sănătoși, în putere, ca să ne bucurăm de Opera dumneavoastră, a ”Echipei Lăpuşan”! 👏👏👏 Vă îmbrățișăm și Vă iubim! Și noi, cei de la #MangaliaNews 🙂

    Dorin PopescuAlese urări de împliniri și realizări, în 2019, pentru “Mangalia News”!
    Un An Nou binecuvântat! MN să crească spornic în eficiență, credibilitate și audiență!
    LA MULȚI ANI!

    MN: Mulțumim pentru urările deosebite, stimate domnule Profesor. Numai Împreună Vom Reuși! Vă mulțumim, în mod special, pentru acceptul colaborării cu Mangalia News. SEMNE BUNE, ANUL ARE! 🙂 La anul și La Mulți Ani!

    Publicitate https://www.mangalianews.ro/

    Elena BotezMangalia News, din Ravena, un sincer: La multi ani frumosi, realizari si multa sanatate. Un an 2019 plin cu reușite în toate activitățile propuse. Un an 2019 cand putem deveni mai buni, mai corecți, dar în special mult mai uniți!

    MN: Mulțumim pentru urările tare frumoase, doamna Elena. La mulți ani, cu sănătate și bucurii și dumneavoastră! Primiți o provocare pentru 2019? Fiți corespondentul nostru la Ravena! 🙂 Aveți acolo, în Bazilica San Vitale, reale comori de Cultură și Civilizație, pe care, ne-am bucura să le prezentăm împreună cititorilor cotidianului online Mangalia News.

    Bratescu Elena: La mulți ani, Mangalia News! Continuați să existați, pentru locuitorii orașului, sunteti necesari și obiectivi! Toate cele bune!

    MN: Mulțumim pentru aprecieri, distinsă doamnă Elena Bratescu. Știți că formăm, împreună, o Echipă și așa vom fi și de acum înainte! Să reînvie Spiritul Civic!

    Viviana Dragu: La multi ani! Sunteti buni!

    MN: La mulți ani, cu sănătate și bucurii! Numai împreună suntem buni! 😉

    Lia Cristian: La mulți ani, fericiți și sănătoși, împreună cu cei dragi! 🍀🍸🍰😘

    Cristina Enache: Un an nou plin de realizări, sănătate și fie ca toate idealurile să vi se îndeplinească! La Mulți ani, cu bine!

    Ana Maria MantaLa multi ani! Sanatate, bucurii si succes in toate!

    MNLa mulți ani, Elena, reporterul nostru de teren! 🙂 2019 să fie un an bun, cu sănătate și bucurii! Numai bine! #MangaliaNews.

    Elena StroeMultumesc, Mangalia News! Va multumesc, domnule profesor! Sunt onorata! Anul 2019 sa va aduca mult succes in activitate si impliniri pe toate planurile! La multi ani!

    MNLa mulți ani! 2019 să fie un an bun, cu sănătate și bucurii! Numai bine și… Ținem aproape! 🙂 #MangaliaNews.

    Nicoleta CiachirFoarte aproape! 😃😊 Iubesc Mangalia! La multi ani, cu impliniri si tot ce va doriti!


    Mangalia News, 1 Ianuarie 2019.



    piese-auto-mangalia.ro

    lensa.ro


    Leave a Reply