Comuna Peștera s-a transformat în tărâmul de basm al copilăriei! VIDEO

    0
    3783

    Comuna Peștera se transformă, la fiecare început de decembrie, în tărâmul de basm al celor mici, dar și al celor mai mari dintre locuitorii județului Constanța, în locul unde toți cei care vizitează Parcul Bucuriei se simt bine. De aici, sărbătorile capătă o semnificație specială.

    Peștera este și în acest an locul unde poți să afirmi cu tărie că pregătirile pentru sărbători întrec toate așteptările, locul unde comunitatea este unită și oamenii cu suflet frumos își găsesc fericirea în milioanele de beculețe colorate. De asemenea, Peștera este locul unde pentru cei care coordonează activitatea administrativă zâmbetele copiilor reprezintă cel mai important lucru din lume.

    Mii de luminiţe au dat, zilele trecute, startul Sărbătorilor de iarnă, atunci când Parcul Bucuriei s-a transformat în tărâmul poveștilor copilăriei, acolo unde Moș Crăciun, oamenii de zăpadă, dar și îndrăgitele personaje din desenele animate ale copilăriei noastre au devenit cei mai buni prieteni ai celor mai mici locuitori din comuna Peștera. Altfel spus, și în acest an comuna Peştera se remarcă prin feeria luminilor colorate, a colindelor dar și prin promovarea tradițiilor sărbătorilor de iarnă.

    “Poate că aici nu este cel mai frumos loc din lume, dar cu siguranță aici sunt cei mai frumoși, cuminți, ascultători și isteți copii, iar magia sărbătorilor de iarnă se simte altfel de la Peștera. Noi știm asta, la fel și oamenii care ne vizitează și apreciază ceea ce facem”, se mândrește Marius Liviu Petre, primarul comunei Peștera, cu micii locuitori.

    Pentru a vă convinge că ceea ce am afirmat este real, vă invităm să urmăriți și imaginile magice de la Peștera:

    Publicitate https://www.mangalianews.ro/

    Un articol semnat de Mihaela Tîrpan, în ordinea.ro, 09.12.2018.



    piese-auto-mangalia.ro

    lensa.ro


    Leave a Reply