Poliția în acțiune: Numeroase infracțiuni la regimul rutier și furturi, în județul Constanța

    0
    939

    Mandat pus în aplicare de polițiștii constănțeni.

    La data de 3 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au depistat un bărbat în vârstă de 26 de ani din localitatea Tuzla, județul Constanța, pe numele căruia Judecătoria Mangalia a emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an și 11 luni închisoare, pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul rutier.

    Bărbatul a fost escortat și introdus în Penitenciarul Poarta Albă.

    Bănuiți de comiterea unor infracțiuni de furt, identificați de polițiștii constănțeni

    La data de 4 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție au identificat un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din Constanța, care ar fi sustras mai multe bunuri alimentare dintr-un supermarket, din municipiu.

    Publicitate https://www.mangalianews.ro/

    Prejudiciul, în valoare de 153 de lei, a fost recuperat și predat societății comerciale în cauză.

    La data de 3 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Costinești  au identificat un bărbat, în vârstă de 55 de ani, care ar fi sustras portofelul unei femei, în vârstă de 64 de ani, din poșeta lăsată nesupravegheată, în timp ce aceasta se afla într-un lăcaș de cult, din Costinești.

    Prejudiciul, în valoare de 85 de lei, a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

    La data de 3 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție au identificat un tânăr, în vârstă de 19 ani, din localitatea Lumina, județul Constanța, care ar fi sustras două încărcătoare pentru telefon, dintr-un supermarket, din municipiu.

    Prejudiciul, în valoare de 125 de lei, a fost recuperat și predat societății comerciale în cauză.

    În cauze, polițiștii constănțeni continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

    Activitatea rutieră

    La data de 3 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din localitatea Băneasa, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe raza localității Băneasa, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

    La data de 3 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din localitatea Adamclisi, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Lalelelor, din localitatea Băneasa, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

    La data de 3 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 25 de ani, care a condus un autoturism, pe raza localității 23 August, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

    La data de 3 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Verde, din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

    La data de 3 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție au depistat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Regina Elisabeta, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

    Bărbații în cauză au fost conduși la spital pentru a li se preleva probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

    La data de 3 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Lumina au depistat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Morii, din localitate, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

    La data de 3 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Comana, județul Constanța, care a condus un autoturism, în localitatea Amzacea, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a refuzat să fie transportat la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge unde.

    La data de 4 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, în vârstă de 24 de ani, care a condus un autoturism neînmatriculat, pe strada Costinești, din localitatea Tuzla, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

    La data de 4 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe bulevardul I. C. Brătianu, din municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

    La data de 4 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din localitatea Limanu, județul Constanța, care a condus un autoturism, în localitatea 2 Mai, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

    La data de 5 noiembrie a.c., în jurul orei 05:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din localitatea Ungheni, județul Iași, care a condus un autoturism, pe strada Soveja, din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

    În toate cauzele, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale.


    Mangalia News, 07.11.2018. (sursa: IPJ Constanța).



    piese-auto-mangalia.ro

    lensa.ro


    Leave a Reply