De la IPJ Constanța: Noi cazuri de tâlhării, furturi, conducere sub influența băuturilor alcoolice, sau fără permis

    0
    1143

    Bănuit de comiterea unor infracțiuni de tâlhărie, reținut de polițiștii constănțeni

    Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de tâlhărie calificată, respectiv tâlhărie, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale și cei ai Secției 3 au identificat un minor, în vârstă de 17 ani, din Constanța, bănuit de comiterea faptelor.

    Astfel, la data de 22 octombrie a.c., în jurul orei 21.40, minorul ar fi agresat și deposedat de suma de 100 de lei o femeie, în vârstă de 32 de ani, care se deplasa pe o stradă din municipiul Constanța.

    Totodată, la data de 5 septembrie a.c., în jurul orei 7.00, minorul ar fi smuls telefonul mobil al unui tânăr, în vârstă de 22 de ani, care se afla pe o stradă din municipiul Constanța.

    Polițiștii constănțeni l-au reținut pe minor, pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore și l-au introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, urmând ca la data de 24 octombrie a.c. să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

    Publicitate https://www.mangalianews.ro/

    Bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt, identificat de polițiștii constănțeni

    La data de 23 octombrie, polițiștii din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au identificat un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din localitatea Rasova, județul Constanța, care transporta, cu un atelaj hipo, cantitatea de aproximativ 400 de kilograme material lemnos fără documente legale.

    Polițiștii constănțeni au ridicat în vederea continuării cercetărilor cantitatea de material lemnos din specii diferite, care ar fi fost sustrasă de pe domeniul Ocolului Silvic Cernavodă, întocmind în cauză dosar penal.


        Activitatea rutieră

    La data de 23 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 69 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe DN 3, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

    La data de 23 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din localitatea Pecineaga, județul Constanța, care a condus un autoturism cu numerele de înmatriculare expirate, pe strada Poiana din orașul Ovidiu.

    La data de 23 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Rurală Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din localitatea Cumpăna, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Morii din Cumpăna, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

    În toate cauzele au fost întocmite dosare penale.


    Mandat pus în aplicare de polițiștii constănțeni

    La data de 24 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale au identificat un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din Constanța, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 2 ani și 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

    Bărbatul a fost escortat și introdus în Penitenciarul Poarta Albă.


          Activitatea rutieră

    La data de 24 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă au depistat un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din Cernavodă, care a condus un autoturism, pe strada Dunării din oraș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

    Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

    La data de 24 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din orașul Murfatlar, județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Vasile Milea din Murfatalr, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

    Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

    La data de 25 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

    Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

    La data de 24 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă au depistat un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din Cernavodă, care a condus un autoturism cu numerele de înmatriculare expirate, pe strada Medgidiei din oraș.

    La data de 24 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cumpăna au depistat un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din localitatea Cumpăna, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Dacia din Cumpăna, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

    În toate cauzele au fost întocmite dosare penale.


    Bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie, reținut de polițiștii constănțeni

          La data de 25 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 au fost sesizați de producerea unei infracțiuni de tâlhărie pe raza municipiului Constanța, în urma căreia un bărbat, în vârstă de 49 de ani, domiciliat pe raza județului Bacău, ar fi fost deposedat de un telefon mobil.

    În urma investigațiilor a fost identificat un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din Năvodari, bănuit de comiterea faptei.

    Prejudiciul în valoare de 100 de lei a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

    Polițiștii constănțeni l-au reținut pe tânăr pe bază de ordonanță, pe o perioadă de 24 de ore, introducându-l în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 26 octombrie a.c. îl vor prezenta instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.


          Bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat, identificat de polițiștii constănțeni

    La data de 25 octombrie a.c., în jurul orei 02.00, o patrulă formată dintr-un polițist al Secției 3 și un jandarm a procedat la legitimarea unui bărbat, în vârstă de 29 de ani, care transporta mai multe bagaje voluminoase, pe un bulevard din municipiu.

    În urma controlului bagajelor au fost găsite articole de uz casnic (10 baterii de chiuvetă și un accesoriu de duș), precum și 10 cabluri electrice, bunuri pe care bărbatul în cauză, domiciliat în orașul Eforie Nord, a declarat că le-a sustras din interiorul unui restaurant situat în municipiul Constanța. Prejudiciul în valoare de 5.000 de lei a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate. În cauză a fost întocmit dosar penal.


          Bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt, identificat de polițiștii constănțeni

    La data de 25 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 au identificat un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din Constanța, care ar fi sustras, dintr-un magazin din municipiu, un acumulator pentru bormașină. Prejudiciul de 99,99 lei a fost recuperat și predat persoanei vătămate. În cauză a fost întocmit dosar penal.


          Activitatea rutieră

    La data de 25 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Lumina au depistat un bărbat, în vârstă de 60 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Islazului din localitatea Lumina, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice, ulterior fiind implicat într-un accident soldat doar cu pagube material.

    Bărbatul a refuzat să fie condus la spital pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

    În cauză a fost întocmit dosar penal.


    Mangalia News, 26,10.2018.



    piese-auto-mangalia.ro

    lensa.ro


    Leave a Reply