Ședința ordinară pe luna octombrie a CL Mangalia – CONVOCATOR

0
1486

Ședința ordinară pe luna octombrie a CL Mangalia va avea loc Joi, 4 octombrie, ora 18.00, în sala de ședințe de la Primăria Mangalia. CONVOCATOR.


Ședință ordinară a CL Mangalia

Primarul Municipiului Mangalia, Radu Cristian a convocat consilierii locali în şedinţă ordinară, joi, 4 octombrie, începând cu ora 18:00. În cadrul dezbaterii se vor discuta mai multe proiecte de interes pentru comunitate, unul dintre acestea vizând acordarea unor ajutoare financiare pentru preșcolarii și elevii care provin din familii defavorizate.

Un alt proiect de hotărâre se referă la alegerea reprezentanților CL Mangalia în cadrul comisiilor instituțiilor de învățământ, pentru prevenirea și combaterea violenței în școli.

În aceeași ședință, se vor dezbate documentațiile tehnice și indicatorii tehnico-economici aferenți proiectului ”Reabilitare canalizare pluvială”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Consilierii locali vor pune în discuţie, pe ordinea de zi, un proiect de hotărâre referitor la rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul în curs,  precum și prelungirea contractelor de închiriere pentru locuințele tip A.N.L. (Comunicat Primăria Mangalia, 01.10.2018).

Convocator CL Mangalia 4oct2018.


Mangalia News, 28.09.2018. (foto: arhiva).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply