CAZINOUL din Constanța.
CNI anunță că a fost semnat contractul privind actualizarea documentației care va sta la baza restaurării și consolidării clădirii Cazinoului

0
888

Compania Națională de Investiții (CNI): Ne respectăm anagajamentele asumate! Astfel, în data de 25 septembrie a fost semnat contractul privind actualizarea documentației care va sta la baza restaurării și consolidării clădirii Cazinoului din Constanța. În urma finalizării procedurii de achiziție publică a fost desemnat ofertantul câștigător.

Serviciile contractate vizează actualizarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție (DALI), a studiilor și expertizelor realizate în anul 2015 astfel încât indicatorii tehnico-economici să reflecte în mod real degradările suferite de această clădire de la ultima avizare și până în prezent. Valoarea acestor servicii se ridică la aproximativ 249.000 de lei, iar proiectantul are la dispoziție 90 de zile pentru realizarea documentației. 

După predarea acesteia, indicatorii tehnico-economici urmează a fi aprobați prin emiterea unei hotărâri de guvern, iar ulterior emiterii hotărârii vor putea fi demarate procedurile privind contractarea lucrărilor de execuție.

Acesta este un pas necesar a fi realizat, deoarece clădirea a suferit degradări suplimentare în perioada 2015 – 2018, care trebuie luate în calcul la momentul la care va fi demarată o nouă procedură de achiziție publică privind contractarea lucrărilor de execuție.


Mangalia News, 27.09.2019.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply