EVUR, autovehiculul electric cu autonomie nelimitată, invenția americanilor, care va revoluționa lumea științifică

0
1848

EVUR, autovehiculul electric cu autonomie nelimitată, invenția americanilor, care va revoluționa lumea științifică.

Tot mai multe invenții sunt lansate și făcute cunoscute publicului larg. Iată că lângă noile concept-car ce funcționează cu thoriu  sau Quant e-Sportlimousine a nemților ce funcționează cu apă sărată, un nou concept american vine să spargă topurile privitoare la electric car. Concernul Tesla creează în prezent 2 modele de autovehicule electrice și în premieră un SUV, total electric, dar cu o autonomie maximă de până la 400-500 de Km, după care necesită reîncărcare. Acest nou concept EVUR este un model revoluționar care ne va rupe total de hidrocarburi și poluare.

EVUR este un vehicul total electric, care este echipat cu un sistem de încărcare cinetică, care va permite vehiculului să se deplaseze un interval nelimitat de timp și kilometrii, fără necesitatea de a opri și a reîncărca, folosind propria putere continuu. În plus, vehiculul va produce energie în exces, generată de un sistem patentat nano-electric (bazat pe nanotehnologie) cu mai multe faze de încărcare, care atunci când energia este depozitată la bord în niște super-condensatori, mai târziu poate fi conectat pentru putere acasă, sau a încărca rețeaua electrică națională pentru vânzări sau credit (deci poate funcționa și ca o microcentrală electrică).

Atunci când este folosit, potențial de milioane de americani, –EVUR– va revoluționa ecuația întregii puterii electrice naționale, prin transformarea fiecărui vehicul într-o centrală electrică, prin conversia mișcării neutilizate pasive și cinetice în energie, creând putere prin regenerare.

Prin configurația sa –EVUR– utilizează sisteme de generare a energiei pasive și cinetice la bord, care produc energie electrică de către un grup divers de brevete sinergice și invenții noi, ce folosesc acum:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

* Material supraconductor revoluționar pentru a depăși limitările de conversie electrice atât de captare a energiei cinetice și pasive, cu eficiență nanomatică.

Continuarea, aici.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply