Leonard Tănase de la Mangalia, posibilul înlocuitor al lui Daniel Learciu în Consiliul Judeţean Constanţa

0
1243

Leonard Tănase de la Mangalia, posibilul înlocuitor al lui Daniel Learciu în Consiliul Judeţean Constanţa.

Negocieri intense în judeţul Constanţa: PSD se pregăteşte deja pentru alegerile din 2020, aşa că discută cu primarii de la PNL. Scopul: evident, racolarea liberalilor. În schimb, la partenerul PSD, adică la ALDE, se pune la cale reorganizarea, după excluderea lui Daniel Learciu.

Până una-alta, Learciu este în continuare vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa şi asta pentru că ALDE nu a transmis încă documentul prin care să ceară vacantarea postului şi validarea următorului din lista de candidaţi ai partidului.

Dacă până acum o săptămână se credea că cel care va intra în Consiliu, în locul lui Daniel Learciu, este Alexandru Gherman, dar iată că datele problemei s-au schimbat. Atât Alexandru Gherman, cât şi alţi candidaţi din lista ALDE au semnat că renunţă la postul de consilier judeţean, pentru ca postul să îi revină într-un final lui Leonard Tănase, consilier local municipal de la Mangalia.

Fostul liberal Leonard Tănase, în prezent membru ALDE, ar urma să fie şi propunerea pentru funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, după eliminarea lui Daniel Learciu. Interesant de menţionat că PSD ar putea „juca” dur această „provocare”, în sensul că social-democraţilor le-ar surâde să nu mai ofere funcţia aliaţilor de la ALDE şi să îşi susţină propriul om.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Alexandra CUCU, replicaonline.ro, 11.09.2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply