Festivitatea de deschidere a noului an şcolar, la Liceul Tehnologic ”Ion Bănescu”

0
1753

Festivitatea de deschidere a noului an şcolar, la Liceul Tehnologic ”Ion Bănescu” din Mangalia.

Toamna, cu parfumul ei de fructe suculente şi colorit bogat de frunze ruginii foşneşte vesel începutul unui nou an şcolar. Timizi, bobocii claselor a IX-a păşesc plini de emoţii şi speranţe pe porţile largi de la Liceul Tehnologic ”Ion Bănescu” din Mangalia.  Sunt curioşi, nerăbdători şi, cu mâinile tremurânde, ţinând buchete de flori, aşteaptă începutul unei noi etape din viaţa lor.

Festivitatea de deschidere a noului an şcolar este programată la ora 10.  Elevii din clasele mai mari îi privesc zâmbind şi se adună în jurul diriginţilor. Un zumzet cald de întrebări şi sfaturi îi înconjoară ocrotitor pe boboci. ”Cu cine faci română?“, ”Pe cine ai diriginte?“, ”Ai grijă la mate!”

D-na director Barabaş Virginica dă tonul festivităţii. Prezintă invitaţii, oferă primele informaţii despre programul zilei şi zâmbeşte cald, urându-le tuturor un an plin de împliniri.

Invitaţii se perindă rând pe rând: din partea Primăriei, dl Filip Dumitru, din partea Asociaţiei de părinţi Ghervasuc Elena, directorul adjunct, d-na prof. Vasilescu Roxana.

Diriginţii claselor mai mari îşi premiază elevii care au obţinut rezultate foarte bune la învăţătură şi disciplină. Nu sunt uitaţi nici membrii echipei de robotică a liceului, care au obţinut rezultate remarcabile la concursul desfăşurat în luna mai.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Apoi, diriginţii claselor a IX-a preiau microfonul şi îşi cheamă în jurul lor bobocii. Îi conduc în clasă pentru prima oră de dirigenţie.

E oficial acum: Un nou an şcolar a început!

Să fie bun, liniştit şi cu multe realizări pentru toţi: elevi, părinţi, profesori şi echipa managerială.

A transmis prof. Dana Pietrariu.


Mangalia News, 11.09.2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply