Dacă e marți, e… Franța – Belgia! Prima semifinală a Cupei Mondiale, un meci al favoriților pentru Balonul de aur!

0
996

Calificați în semifinalele Mondialului pentru a doua oară în istorie după ediția din 1986, când au fost puși la punct de geniul lui Maradona, belgienii vor întâlni Franța în drumul spre finala din Rusia.

Franța – Belgia, marți de la 21.00, pe TVR 1 și TVR HD. Prima semifinală a Cupei Mondiale, un meci al favoriților pentru Balonul de aur.

Brazilia a lăsat sfertul de finală cu Belgia la voia hazardului! Eden Hazard, decarul belgienilor, l-a eclipsat total pe Neymar și pare hotărât să atace nu numai titlul mondial, ci și Balonul de Aur!

Îndreptățit să spere la aceleași obiective este și super-vedeta lui City, Kevin De Bruyne, creierul numeroaselor contraatacuri belgiene și autor al unui gol senzațional împotriva Braziliei!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Calificați în semifinalele Mondialului pentru a doua oară în istorie după ediția din 1986, când au fost puși la punct de geniul lui Maradona, belgienii vor întâlni Franța în drumul spre finala din Rusia!

Cocoșii au trecut fără să forțeze de un Uruguay apatic, care a deplâns prea mult absența lui Cavani.

Mbappé n-a mai strălucit în sferturi, dar față în față cu Hazard și De Bruyne va dori să arate că și el este unul dintre favoriții pentru Balonul de Aur!

Semifinala dintre Belgia și Franța îl pune în încurcătură pe marele Thierry Henry, monument al fotbalului francez, aflat acum în staff-ul belgienilor.

Mai mult, pe stiri.tvr.ro.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply