Ziua Mondială a donatorului de sânge, prilej de a mulțumi colaboratorilor și donatorilor voluntari pentru gestul lor de a salva vieți

0
1821

Ziua Mondială a donatorului de sânge, 14 iunie.

”Am fost onorata si mandra sa fiu invitata, alaturi de colegii mei Victor Pavel si Turchian Ismail, la evenimentul organizat de Centrul Regional de Transfuzii Constanta, sub sloganul ”Be there for someoan else”, eveniment ce reprezinta un prilej de a creste gradul de constientizare asupra necesitatii donarii de sange, dar si de a multumi colaboratorilor si donatorilor voluntari pentru gestul lor de a salva o viata.

Dragii mei, acest merit vi se datoreaza voua tuturor celor care de fiecare data sunteti alaturi de noi, voi ce care salvati prin donarea de sange mii de vieti!

La acest eveniment au participat cadre medicale, doamna director CTRS Cta, dr. Alina Mirela Dobrota, dar si personalitati din cadrul Prefecturii Constanta, domnul Subprefect Jeaca Dumitru Dan, care prin respectul si consideratia dansului pentru voluntari. Îmreună, s-au ridicat si au parasit masa de prezidiu si ne-au cedat nouă locul, spunandu-ne că ”aici este locul dumneavoastra, iar noi suntem cei care trebuie sa va aplaudăm”, un gest foarte rar intalnit si plin de respect.

Asa că si eu mă înclin in fata voastra cu mult respect, dragi donatori!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Respect donatorii, Respect voluntarii, Respect viata!

Mihaela Condurachi-Popa.


Mangalia News, 16.06.2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply