Teatrul Elisabeta mută divertismentul de calitate pe litoral, la Teatrul de Vară din Jupiter! [VIDEO]

0
1512

Teatrul Elisabeta este un loc special, în care se îmbină actul artistic, cu divertismentul și socializarea.

Este un loc în care arta nu este o experiență pasivă, în care spectatorul este participant, vrea să se implice și să împărtășească cu cei din jur ceea ce trăiește și simte.

Este un loc în care se formează și se consolidează o comunitate – comunitatea celor care iubesc arta, distracția și frumosul.

350 de spectacole, reprezentațiile producțiilor proprii, cât și celor găzduite, 9 producții proprii, producții ce se joacă doar cu casa închisă încă de la lansare: («Boeing Boeing», «Încurcătură la nivel înalt», «Las’ că știm noi», «O căsnicie liniștită», «Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!», «Încă nu, dar o să fie...», «Vassa Jeleznova», «Păhărelul cu nectar», «Capcană pentru un bărbat căsătorit»), aproximativ 150.000 de spectatori, record național pentru cel mai mare spectacol de teatru din aer liber.

Astfel, Teatrul Elisabeta și-a consolidat poziția pe harta generatorilor de cultură, de teatru profesionist fiind pentru bucuresteni, o alternativă extrem de uzuală de petrecere a timpului liber.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Comediile de succes internațional ce au amuzat zeci de mii de bucureșteni ajung la Teatrul de Vară din Jupiter.

Teatrul Elisabeta lansează pe 5 iulie, la Teatrul de Vară din Jupiter (850 de locuri), prima stagiune estivală, stagiune ce va cuprinde 11 reprezentații ale celor mai de succes producții ale sale. Jupiter devine locul unde umorul inteligent și comediile geniale vor desăvârși serile turiștilor.


Comedia „Boeing Boeing”

Autor: Marc Camoletti I Regie: Șerban Puiu.

Distributie: Aurelian Temișan/Bogdan Stanoevici, Marius Gîlea/Lucian Ghimiși, Maria Buză/ Anca Sigartău, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Tania Popa

Despre ce este vorba în piesă:

Arhitectul Bernard, personajul principal al piesei este un burlac convins și un playboy veritabil care își trăiește viața în compania a trei stewardese superbe, dar care nu au habar una de cealaltă. Acest lucru este posibil datorită unui mecanism impecabil planificat în baza analizei amănunțite a orarelor de zbor și a iscusinței menajerei sale. Numai că un nou model de avion Boeing introdus pe piață dă peste cap toate orarele de zbor și aduce împreună în același oraș, iar apoi în aceeași casă cele 3 logodnice stewardese. Bernard încearcă să redreseze situația, implicându-l pe bunul său prieten de la țară, Robert. Timidul Robert uită însă ce minciuni trebuie să spună și asftel se iscă o înlănțuire de situații comice care te fac să râzi cu lacrimi și fără să te mai poți opri până la finalul piesei.

Când se va juca?

·       Joi, 12 Iulie, ora 20:30

·       Vineri, 20 Iulie, ora 20:30

·       Vineri, 27 Iulie, ora 20:30.

Trailer spectacol:

https://www.youtube.com/watch?v=J3bIvPj6Hrw


Comedia “Încurcătură la nivel înalt”

Autor: Ray Cooney I Regie: Șerban Puiu

Distribuție: Aurelian Temișan, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Vasile Calofir, Gabi Costin, Adi Gheo, Daniel Nuță, Teodora Daiana Păcurar/ Oana Dragne, Valeria Stoian.

Despre ce este vorba în piesă:

Comedie bulevardieră în care intrigile politice se amestecă într-un mod absolut delicios de haotic și ilar cu cele amoroase și dau naștere unor situații comice irezistibile. Când un “intrus” își face apariția în intimitatea camerei de hotel, ministrul nostru Willey începe să improvizeze o rețea din ce în ce mai încâlcită de minciuni cu scopul de a-și proteja reputația politică și secretul adulterului. Când acestora se adaugă un asistent neîndemânatic, o secretară iscoditoare, un chelner extrem de insistent și o fereastră… buclucașă, un haos ilar se dezlănțuie.

„Încurcătura la nivel inalt”, prima producție proprie, a înregistrat în cele 60 de reprezentații aproximativ 16.000 de spectatori.

Când se joacă?

·       Vineri, 13 Iulie, ora 20:30

·       Joi, 19 Iulie, ora 20:30.

Trailer spectacol:


Comedia “Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!

Autor: Marc Camoletti I Regie: Șerban Puiu.

Distribuție: Bogdan Stanoevici, Lucian Ghimiși, Tania Popa, Alexandra Velniciuc, Anca Dinicu, Marcelo Cobzariu

Despre ce este vorba în piesă: 

Spectacolul se bazează pe textul comediei “Don’t dress for dinner”, comedie ce a fost aplaudată în cele mai importante teatre din lume, jucată în prezent în peste 22 de țări.

Planurile lui Bernard pentru o întâlnire romantică cu amanta prind contur cu ajutorul unei firme de catering și cu alibiul prietenului său, Robert. Însă, când soția lui Bernard află că Robert vine în vizită pentru un weekend, ea decide să rămână în oraș pentru o întâlnire surpriză proprie… setând astfel scena unei coliziuni de indentități și infidelități scandaloase.

Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!” se bucură de un success fulminant, jucându-se doar cu sala plină, încă de la lansare.

Când se joacă?

·       Sâmbătă, 21 Iulie, ora 20:30

·       Sâmbătă, 28 Iulie, ora 20:30.

Trailer spectacol:

https://www.youtube.com/watch?v=rYaFNtCDkkI


Comedia “Încă nu, dar o să fie…”

Autor: Ray Cooney& John Chapman I Regie: Șerban Puiu

Distribuție: Bogdan Stanoevici, Gabi Costin, Alexandra Velniciuc, Monica Davidescu, Vasile Calofir, Mirela Stoian, Ștefan Velniciuc, Irina Noapteș, Raluca Ghervan, Daniel Nuță, Teodora Daiana Păcurar.

Despre ce este vorba în piesă: 

“Încă nu, dar o să fie…” este o comedie de situație în care intrigile amoroase dau naștere unor situații comice irezistibile.

De la bun început, spectatorii sunt introduși în spațiul exclusivist al unui salon de blănuri de lux din Londra. Aici îl regăsim pe Gilbert, proprietarul salonului și pe partenerul său de afaceri, Arnold.

Pentru a o impresiona pe viitoarea sa amanta, Janie, fără a-i da însă nimic de bănuit soțului acesteia, Gillbert pune la cale o tranzacție buclucașă. La ce mijloace apelează amanta pentru a-i manipula pe cei doi barbați? Cum se intensifică acțiunea când soția lui Gilbert își face subit apariția în magazin? Ce se întâmplă când în peisaj apare amanta soțului lui Janie? Ce se întâmplă când Gilbert aruncă totul asupra lui Arnold, deși acesta este constant uimit de virajele rapide ale acestui complot? The London Sunday Express: “O seară de râs non-stop”.

Când se joacă?

Sâmbătă, 7 Iulie, ora 20:30.


Comedia “Milionul, nepoatele și milionara”

Autor: Ken Ludwing I Regie: Șerban Puiu.

Distributie: Cosmin Seleși, Adela Mărculescu, Ștefan Velniciuc, Lucian Ghimiși, Raluca Ghervan, Valeria Stoian, Adi Gheo, Alexandru Prica, Vlad Lință, Timotei Grămesc.

Piesa “Milionul, nepoatele și milionara” este o comedie savuroasă în care, plecând de la o tematică shakespeariană, autorul creează situații comice irezistibile.

Autorul extrage fructuos tot ce este mai bun din comedia bulevardieră și din cea shakespeariană și creează un text unic, extrem de original, cu un potențial comic nelimitat, care oferă prilejul pentru recitaluri actoricești de excepție. Acesta este motivul pentru care, ca regizor, am ales acest text: să ofer colegilor mei actori bucuria unor roluri comice de excepție.

Când se va juca?

·       Joi, 5 Iulie, ora 20:30

·       Sâmbătă, 14 Iulie, ora 20:30

·       Joi, 26 Iulie, ora 20:30

Trailer:


Mangalia News, partener media al Teatrului Elisabeta. Publicat: 14.06.2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply