Greg Abbott, guvernatorul statului Texas
a emis o Proclamaţie oficială dedicată României, în contextul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri

0
1052

Stefan A. Minovici: Dragi români – bucuros să împărtășesc cu voi încă o recunoaștere a țării și a comunității noastre din Texas, din partea guvernatorului acestui stat – Greg Abbott. Domnia sa a emis o Proclamaţie oficială dedicată României, în contextul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri de la 1918. Mulțumim și Felicitări!


Lucian Blaga, CEO Arca TV: Un Român cu care am avut onoarea să discut multe lucruri interesante, să colaborez excelent și sper să ne și vedem în curând la un vin bun, Românesc. Stefan A. Minovici, un adevărat Ambasador al României în Statele Unite. În curând, vom avea onoarea să vi-l prezentăm pe Ștefan, inițiativele și lucrurile minunate pe care le organizează, la Arca TV! Mulțumim, Ștefan, pentru tot ceea ce faci pentru România și pentru Români!


UPDATE – Stefan A. Minovici: In fiecare Decadă primim câte un Omagiu de la un guvernator SUA. (David Paterson – New York), mai jos: 


Chicago Romanian American News

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Guvernatorul statului Texas, Greg Abbott, a emis o Proclamaţie oficială dedicată României, în contextul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri de la 1918. În textul Proclamaţiei se arată că „lumea s-a schimbat pentru totdeauna, odată cu Unirea României din 1918 şi proclamarea unei naţiuni moderne, democratice şi suverane”.

Documentul remarcă relaţia apropiată dintre România şi SUA, respectiv dintre statul Texas şi România, precum şi contribuţia texanilor de origine română la îmbogăţirea patrimoniului cultural al statului. De asemenea, proclamaţia încurajează toţi locuitorii statului Texas să se alăture sărbătoririi Centenarului.

Ambasadorul României în Statele Unite ale Americii, George Cristian Maior, a salutat Proclamaţia statului Texas, subliniind că ţara noastră este profund onorată de mesajul transmis de guvernatorul Greg Abbott. Totodată, ambasadorul român a transmis guvernatorului statului Texas recunoştinţa României faţă de sprijinul acordat de Statele Unite pentru realizarea Marii Uniri de la 1918 şi rolul major jucat de preşedintelui american Woodrow Wilson, în urmă cu 100 de ani.


Mangalia News, partener media oficial în Proiectul ARCA TV, Texas, USA.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply