Summer Festivals 2018:
5 outfit-uri pe care sa le porti la festivalurile verii!

0
1283

Summer Festivals 2018: Suntem deja in luna Iunie, asa ca, oficial, este vara. Asta inseamna ca a venit vremea sa te ocupi de ultimele detalii ale unui sezon estival de exceptie, caci a inceput, deja, numaratoarea inversa pentru cele mai frumoase si asteptate petreceri ale anului: concerte la malul marii, party-uri la piscina, evenimente rooftop si festivaluri pentru care ti-ai achizitionat bilete de intrare inca din primavara ce tocmai a trecut.

Ei bine, daca ai reusit sa iti strangi prietenele si sa iti asiguri participarea la distractie, tot ce iti mai ramane de facut este sa lucrezi in crearea unor tinute cu care sa te simti in centrul atentiei. De aceea, in cele ce urmeaza, vei descoperi 5 propuneri de outfit-uri originale, ideale pentru a contura un look fresh, perfect pentru vara.

Iata cum sa te imbraci, ca sa fii in tendinte:

1. O domnisoara precoupata de modul in care arata ar trebui sa stie deja ca la festivalurile de muzica de la malul marii ori centrul orasului, se preteaza outfit-uri chic, dar care sa iti permita sa te desfasori in voie. O prima tinuta pe care o poti lua in considerare este formata dintr-o salopeta confectionata dintr-un material vaporos si sandale joase. Prinde-ti ca accesoriu de par o esarfa colorata si nu uita acasa rucsacul fancy de mici dimensiuni, la mare cautare sezonul acesta. Daca nu stii de unde poti achizitiona un astfel de model, alege online un rucsac de la Melimeloparis, caci gama de produse este extrem de variata, iar preturile la indemana tuturor.

2. Nu vei da gres, daca vei purta, la una dintre petreceri, o pereche de pantaloni culotte, un top lejer si o pereche de espadrile confortabile. Pentru a-ti evidentia bronzul frumos, poti opta ca piesele sa formeze un look all white. Tinuta va fi completa cu o borseta, extrem de utila la concerte.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

3. O rochita tip sarafan din jeans si o pereche de papuci cu talpa groasa vor contura un look care se va incadra, fara nicio indoiala, in trendul actual.

In materie de accesorizare, o pereche de ochelari de soare cat eye, cu rame albe si o poseta de umar de mici dimensiuni sunt suficiente pentru tinuta ta.

Gasesti genti de dama in tendinte in magazinele online, asa ca acceseaza rapid site-ul Meli Melo Paris, caci nu te va dezamagi.

4. Jeansii evazati, cu talie inalta si crapati de la genunchi in jos, reprezinta o piesa pe care sa o porti, obligatoriu, la unul dintre evenimentele din vara aceasta. Pune-i in valoare cu o pereche de sandale cu talpa groasa si inalta si o bustiera. Completeaza-ti tinuta cu o palarie cu boruri inguste si esti gata de party!

5. Cu siguranta, ai deja in garderoba o pereche de jeansi scurti, negri. Poarta-i alaturi de o camasa alba supradimensionata cu maneci largi, insa nu asa oricum! Pe deasupra camasii aseaza un corset care, pe langa faptul ca iti va evidentia silueta, te va plasa in centrul atentiei cu un outfit demn de petrecerea la care participi.

Tine cont de trucurile de styling de mai sus si, mai mult ca sigur, vei fi remarcata la evenimentele verii!


Mangalia News, 13.06.2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply