Oportunitate spectaculoasă pentru oamenii de afaceri români, să pătrundă pe piața SUA!

0
1385

Fără doar și poate, Statele Unite al Americii sunt una din cele mai mari piețe. Orice om de afaceri ar fi încântat să poată accede pe o asemenea piață. Dacă până acum, să ajungi pe această piață era fie imposibil, fie cu mari eforturi, de acum ea va fi cât se poate de facilă.

Nu e vorba de nici o magie la mijloc. Pur și simplu un om care vine din zona de business și care a trecut și prin zona administrativă la cel mai înalt nivel în România și-a dat seama de oportunitate și a gând un sistem care va facilita interacțiunea foarte ușoară între oamenii de afaceri români și piața americană.

Este vorba de fostul ministru pentru IMM-uri, Ilan Laufer, care va lansa Smart Start USA, o soluție concepută exact pentru a satisface nevoile IMM-urilor din România. Dar nu numai România, ci și altor intreprinderi din Europa de Est.

Practic oamenii de afaceri din România vor fi sprijiniți și învățați cum să abordeze piața americană printr-o multitudine de evenimente organizate în toată țara.

În cadrul Programului Smart Start USA va fi organizat un adevărat Road Show în cadrul căreia vor avea loc evenimente centrale și locale cu autoritățile locale, camerele de comerț, sindicatele, societatea civilă și nu numai. Vor și nu mai puțin de 30 de astfel de evenimente în principalele orașe ale țării. Ambiția programului e ca în fiecare an, peste 10 mii de antreprenori români se vor familiariza cu oportunitățile pieței americane.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mai mult, pe www.stiripesurse.ro, 08.06.2018. Sursa foto: Smart Start USA.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply