Dragoș Pătraru revine la Bookstore&Tea, pentru al doilea an consecutiv! 

1
1071

Bookstore&Tea: Duminică, 17 iunie 2018, la ora 18.30, vom dezbate Starea Nației în direct, de la Mangalia. Vă așteptăm la o seară extraordinară, în care vom avea plăcerea de a-l avea alături de noi pe Dragoș Pătraru, unul dintre cei mai buni jurnaliști și realizatori de emisiuni TV.

Având un Masterat în Modele de comunicare şi Relaţii Publice la Universitatea Bucureşti, Dragoş Pătraru lucrează în presă din anul 1997. A făcut-o în Ploieşti, la ziarul Prahova, Radio Contact şi Prahova TV, post pe care l-a şi condus timp de 4 ani. Din 2000 şi-a făcut propriul săptămânal de sport, Fair Play de Prahova, iar din 2003 a editat, până în 2013, în Ploieşti, publicaţia de anchetă şi satiră altPHel. Face emisiuni de televiziune din 1999.

În februarie 2013 a lansat la postul România TV emisiunea Starea Naţiei, pe care a mutat-o în septembrie 2014 la TVR1. În 2014, a fost premiat de APTR, la secţiunea “One man show”. Scrie si în revista Caţavencii.

Anul acesta, jurnalistul Dragoş Pătraru şi echipa care realizează emisiunea “Starea naţiei” au primit titlul de “traseism deontologic” pentru faptul că “au coloană vertebrală prea mare ca să încapă în redacţii de televiziune atât de mici”, a anunţat preşedintele ActiveWatch, Mircea Toma.


Mangalia News, 07.06.2018.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

Leave a Reply