Emisiune Arca TV – Mai 2018, Londra [VIDEO]

0
1226

Claudia Gutulescu, din Londra, prezintă emisiunea din luna Mai.

Bogdan Cront si Dl. Valentin Muntean, Consulul General al Ambasadei Romaniei la Londra, într-un interviu genial realizat de Bogdan (pe Bogdan îl vom vedea mai des la Arca TV). Informații utile pentru Românii din UK!

Vom vedea un interviu inspirațional despre reușită cu Ana Tudorache, fost asistent medical într-un sat din România, acum Operational Support Manager la CARE UK, una dintre primele 5 companii medicale în Regatul Unit.

Arca TV a fost acreditată la dineul Hospices of Hope, una dintre cele mai solide organizații de caritate din Regatul Unit. Am avut plăcerea să îi putem intervieva pe Alex Pădureanu, Director Executiv, Graham Perolls, CEO și Fondator, Anna Perolls, Fundraising and Resources Director și Dr. Liviu Chindriș, Președinte APOLLO PALLIATIVE SERVICES, un susținător al organizației de caritate Hospices of Hope, cu o activitate intensă în România.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Evenimentul a fost prezentat de Mădălina Ghenea, o româncă implicată în susținerea inițiativelor caritabile pentru România.

“Hora Mărțișorului”, compusă de marele violonist Român Grigoraș Dinicu într-o interpretare originală a Rock’n Violin din Montreal, compusă din Calin Rotar la chitară și Codruț Carvațchi la vioară.

Ziua Europei și Ziua Independenței României sărbătorită în Los Angeles. Bineînțeles, ca întotdeauna, echipa Arca TV din Los Angeles, Tudor Petrut, Teodor Falcon Covrig, Cristian D Coldea, de la Coldea Productions, Aura Imbarus și Natalia Ghilascu au fost prezenți la evenimentul organizat impecabil de Dl. Consul General al României la Los Angeles, Cosmin Dumitrescu. Prezentări de modă și proiecție de film Românesc, ingredientele perfecte pentru o seară memorabilă în cetatea filmului.

Din Houston, Texas, vă prezentăm culisele realizării unui spectacol Cirque du Soleil, cu ajutorul lui Robert Tita, specialist in scenotehnică la Cirque du Soleil. O poveste despre ce înseamnă să fii acrobat, despre cum se organizează un spectacol și despre cum își riscă viața, în fiecare zi, un artist de circ. Un omagiu pentru acrobații și artiștii de circ care și-au pierdut viața, cum ar fi recentul deces al acrobatului Yann Arnaud, in spectacolul Volta al Cirque du Soleil, dar și al unui bun prieten, Stefan Plesoianu, unul dintre cei mai buni dresori de animale din lume. Il puteți revedea în reportajul realizat de Lucian Baga în Houston.

Suntem bucuroși să îi prezentăm pe cei mai noi parteneri ai Arca TV, agenția de presă BucPress din Cernăuți, Bucovina! Se vor prezenta Românii extraordinari din Cernăuți, Președintele agenției BucPress, Marin Gherman și colegii lui, care depun un efort extraordinar să păstreze vii obiceiurile și tradițiile Românești. Mulțumim, BucPress, și ne bucurăm că faceți parte din minunata echipă Arca TV!

Din Dubai, Dan Mitre și Cornelia Crainic vă prezintă povestea unui medic veterinar Român, Victor Mateuță, care a reușit să își îndeplinească visul, acela de a îngriji păsările pe care le iubește cel mai mult. Șoimii folosiți de șeicii din Dubai la vânătoare.

Listele de colaboratori și agenți ai Securității revin în actualitate. Un interviu extrem de interesant realizat de Adrian Ardelean, din Montreal, cu Eugen Caraghiaur. Dl. Caraghiaur apare pe listele cu sursele și persoanele de influență, publicate de revista 22, și a fost foarte amabil să ne acorde un interviu.

ARCA TV, Joi, 31 mai 2018.


Mangalia News, partener media oficial în Proiectul ARCA TV USA, Houston, Texas.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply