‘Mangalia e la malul mării, are port turistic unde se desfășoară tot felul de evenimente, numai cele legate de apă, de bărci și cele conexe, nu!’

0
3136
Mangalia - Portul turistic.
Mangalia – Portul turistic.

Ing. Nicolae Băcilă: ”Mangalia e la malul mării, are port turistic unde se desfășoară tot felul de evenimente, numai cele legate de apă, de bărci și cele conexe, nu!

Nu tu expoziții ale constructorilor de bărci din zonă (care ar putea deveni tradiționale), nu tu competiții cu ambarcațiuni sfecifice – caiace, canoe, pentru copii (avem antrenori în zonă), nu tu cursuri și concursuri de veliere pentru copii și tineri, nu tu concursuri de bărci de viteză pe Lacul Mangalia…, toate organizate de Primăria Mangalia!

Oare ne e rușine că avem un cadou atât de minunat: Marea Neagră si Portul Turistic? Acesta din urmă a devenit uitat, neglijat, îl atacă rugina, deteriorarea din cauza timpului si, mai ales, a nepăsării și neglijenței celor care răspund de Portul Turistic – Marina Mangalia…

A analizat cineva cât spațiu din clădirea Clubului Nautic / clădirea din port, e dedicat activităților pentru agrement și sporturi nautice?”

(N red: Acesta este un comentariu pe marginea articolului: ”1 Mai Tuning Fest, patru zile de tuning și car audio, în Portul Turistic din Mangalia”).


Mangalia News, 22.04.2018. sursa: FB.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply