”Profa de cartofi prăjiți”: Da, da, da, domnule profesor, îmi iubesc elevii! Și da, le doresc copiilor de la Școala 5 să învețe într-o clădire luminoasă, care să nu-i pună sub nicio formă în pericol, în care să meargă cu drag

0
1587

”Mulțumesc mult, doamnelor profesoare, pentru că ați venit la spectacolul nostru. (A.M.)”
Gabriela Apostu: Asta fac eu împreună cu alte colege de la Colegiul Economic Mangalia, de ani de zile: susținem împreună elevii Mangaliei în demersurile lor artistice. Eu însămi, prin grupul pe care îl conduc, „EcoVoice” am avut în mîini sufletele unor copii (zeci de copii, de-a lungul timpului), pe care le-am modelat cum m-am priceput (și unii spun că foarte bine), eu fiind doar un maistru instructor pe alimentație, suflete de care sunt foarte mîndră și cărora le datorez enorm.

Am o relație specială cu adolescenții din viața mea, cu care comunic exact în aceeași limbă (părinții de adolescenți știu cel mai bine cît de greu găsesc calea de comunicare la această vîrstă și cîtă măiestrie trebuie să posezi pentru a găsi calea cea mai bună, pentru o relație cît mai bună) și cu care mă înțeleg foarte bine, cărora le-am dedicat de-a lungul anilor întreaga mea energie, dincolo cu mult de cea care mă „obligă” profesional.

Am militat întodeauna pentru încurajarea lor în activități care să cultive frumosul din ei. I-am susținut, pupat, îmbrățișat, certat. Am rîs cu ei, am plîns pentru ei și cu ei. Nu m-am sfiit să fiu om în fața lor. N-am fost niciodată ”doar” profa.
Da, domnule profesor, îmi admir elevii!
Da, domnule profesor, mi-e teamă pentru integritatea lor!
Da, domnule profesor, am o relație deschisă și curajoasă cu elevii mei!
Da, domnule profesor, Colegiul Economic are olimpici!

Da, domnule profesor, grupul EcoVoice și ”profa de cartofi prăjiți” au luat premiu la festival național de folk, reprezențînd nu doar Colegiul Economic Mangalia, ci județul Constanța. Participanții erau în marea majoritate elevi la școli de muzică, la cluburi ale elevilor, studiind muzică, noi ”doar” de la un colegiu economic!
(participînd pe banii mei și ai copiilor)!

Da, domnule profesor, grupul EcoVoice și ”profa de cartofi prăjiți” au fost invitați și au participat la acțiuni artistice organizate de alte școli din județului Constanța și instituții de cultură! Da, domnule profesor, eu și grupul meu am fost voluntari în acțiuni de caritate ani de zile și facem asta cu tot sufletul!

Da, domnule profesor, Colegiul Economic este participant viu la viața comunitătii, prin multiplele acțiuni organizate!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Da, da, da, domnule profesor, îmi iubesc elevii!

Domnule profesor, da… și ei au dreptul să învețe în condiții optime!

Și da, le doresc copiilor de la Școala 5 să învețe într-o clădire luminoasă, care să nu-i pună sub nicio formă în pericol, în care să meargă cu drag.


Mangalia News, 22.04.2018. sursa: Fb.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply