OPINII CIVICE: Prețuri duble pentru biletele cumpărate de la șoferi, pe ruta Mangalia-2 Mai-Vama Veche?

0
2209

Iată ce ne scrie doamna Marcela Memet, locuitoare din 2 Mai despre scumpirea anunțată a biletelor pe ruta Mangalia – 2 Mai, tur – retur:

”Țin să precizez că sunt revoltată, dar în același timp siderată de modul în care compania Nordiana își bate joc de noi. Cum poți să pretinzi 10 lei, pe ruta Mangalia – 2 Mai, în cazul în care călătorul nu dispune de bilet? Dacă tot scumpești traseul, lasă-l la 5 lei, dar nu-mi impune să cumpăr și bilete de la casieria firmei.

Poate am nevoie să ajung de urgență, de la 2 Mai, la spitalul din Mangalia! Ce fac, dacă n-am bilet? Renunț, pentru că nu-mi convine să-ți dau ție 10 lei? Plătim atâția bani pentru 6 km, când un traseu Mangalia-Constanța este de 10 lei, în condițiile în care sunt mai mulți kilometri? Chiar nu vă e rușine?

Ieri am cumpărat abonament băiatului meu, dar nimeni nu mi-a spus de scumpirea traseului și că biletele rămase nu mai pot fi folosite pentru următoarea lună. Atunci, vin și întreb: Ce fac cu biletele rămase? Cine îmi restituie banii?”


Nota redacției: Pe afiș scrie, la subsol că cine dorește informații sau să facă sesizări, sugestii, să se înscrie în audiențe la administratorul firmei. Mesajul de mai sus poate fi o primă sesizare din partea semnatarei, către compania respectivă. Așteptăm răspunsul reprezentanților firmei, pe adresa de e-mail: [email protected]

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Iar pentru comparație, la CFR, un bilet cumpărat de la conductor, în tren, costă cam cu 50% mai mult decât același bilet cumpărat de la casa/agenția de bilete. Oare ce calcul economic fac transportatorii locali cu microbuzele pe ruta Mangalia – 2 Mai – Vama Veche, de le iese prețul dublu la biletele cumpărate de la șofer, în comparație cu cele achiziționate de la agenția dumnealor de bilete??


Mangalia News, Miercuri, 7 februarie 2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply