‘Șantierul naval Mangalia și metroul din București, vizate de premierul Japoniei, Shinzo Abe și de oamenii de afaceri din delegația sa, în vizita de la București’

0
3552

‘Marți, 16 ianuarie, premierul Japoniei, Shinzo Abe, împreună cu 30 de oameni de afaceri, au venit cu intenția de a face investiții majore în infrastructură, fiind vizate metroul din București și Șantierul naval Mangalia’.

Iată un articol pe această temă, postat pe pagina de Fb a formațiunii politice PRO România:

Seriozitatea japoneză și mârlănia politică a PSD-ALDE …

România trece astăzi printr-un experiment dur, unul al rupturii totale a factorului politic de interesele cetățenilor. Ieri, premierul Japoniei, Shinzo Abe, împreună cu 30 de oameni de afaceri, care au venit cu intenția de a face investiții majore în infrastructură, fiind vizate metroul din București și șantierul naval Mangalia, a înlocuit discuțiile cu premierul (inexistent) al României cu o vizită la Muzeul Satului. Acesta a fost tratamentul pe care PSD-ALDE l-a oferit unui lider politic venit, pentru prima dată în 100 de ani, să trateze România drept o fereastră de oportunitate pentru investițiile Japoniei în Europa.

Sursa: PlatformaPRORomania.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Citiți și: dcnews.ro/shinzo-abe-premierul-japoniei-klaus-iohannis-intalnire-la-cotroceni



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply