ANUNȚ de la Primăria Mangalia, privind cuantumul chiriilor la blocurile ANL

1
1820

Primăria Mangalia anunță actualizarea cuantumului chiriilor pentru anul 2018, la blocurile ANL.

Comentarii pe marginea acestui anunț:

Intrebarea este: Cand se pun in vanzare?? Sunt persoane care si-au castigat dreptul de a le cumpara, in instanta. Sunt hotarari judecatoresti care obliga primaria sa le vanda!!! Cand aveti de gand sa va faceti treaba, domnilor / doamnelor din primarie?? (A.M).

UPDATE. Ozzy Menabit, consilier local: La o interpelare oficială in sedinta Consiliului Local, viceprimarul a confirmat ca pana la sfârșitul acestei luni, încep procedurile de vânzare a apartamentelor ANL.

DESPRE VÂNZAREA APARTAMENTELOR ANL

În calitate de membru al comisiei SSÎC, m-am interesat la directorul Direcției de Gospodărire Urbană și Servicii de Utilități Publice despre stadiul documentațiilor cu vânzarea apartamentelor ANL. Mi s-a răspuns că documentația pentru toate OD-urile a fost depusă la ANCPI, pentru dezmembrare si cadastrare, si urmează sa primească avizul si cadastrul. Am întrebat dacă este nevoie să mă interesez la ANCPI ce se întâmplă de durează atât, dacă mai este nevoie de vreo documentație; directorul responsabil mi-a raspuns ca documentația este completa si luna aceasta, cel tarziu luna viitoare, va primi de la ANCPI ce este de primit, pentru a demara procedurile.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Chiar și cu această asigurare că totul este în regulă (era în regulă cu procedura și astă primăvară!), mă voi interesa la ANCPI, să primesc un răspuns pentru când estimează că vor transmite acordul de dezmembrare si cadastrele. Poate cineva a omis ceva si de-asta s-a blocat atâta timp vânzarea apartamentelor ANL. Nu cred că pentru toate localitățile actele durează puțin, iar pentru Mangalia s-a împotmolit ANCPI, chiar cu toată documentația depusă complet. Sper ca lucrurile să se lămurească și procedura să-și urmeze cursul până la finalizare, in următoarele luni.


Mangalia News, 11.01.2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Intrebarea este : cand se pun in vanzare?? Sunt persoane care si.au castigat dreptul de a le cumpara, in instanta. Sunt hotarari judecatoresti care obliga primaria sa le vanda!!!Cand aveti de gand sa va faceti treaba domnilor/doamnelor din primarie??

Leave a Reply