Gabriela Apostu: Se întâmplă și alte fenomene stranii în Mangalia…
[Pamflet în zi de sărbătoare].

0
1762

Un fenomen straniu are loc la Mangalia. De ceva timp, sunt aprinse luminile în oraș, ca și cum am fi într-o zonă civilizată. ”Am văzut asta cu ochii mei. Inițial nu mi-a venit să cred, dar, tot dînd privirea roată, am remarcat că luminile erau cu adevărat aprinse”, a spus o localnică, încîntată de minunea săvîrșită de Dumnezeu.

O altă localnică a exclamat cu un entuziasm de poveste: ”Uau, prima dată am crezut că mi se pare. M-am apropiat, am atins cu o oarecare frică, pentru că părea un soi de hologramă și am exclamat cu voce tare, strigînd, alergînd către nicăieri, bezmetică: ”Avem braddddd înnnn parrrrrcccc”… ”Părea un vis”, a continuat doamna cu lacrimi în ochi și transpirație la subraț.

Și minunile au continuat, un domn în etate scriindu-ne: ”Cînd am ieșit din scara blocului, obișnuiam să fac un pas mare, pentru a evita groapa celebră din asfaltul mezozoic. De data aceasta, privirea mi-a fost răpită și proptită pe asfaltul proaspăt văruit. Duamne, mare e minunea ta. Pupa-ți-aș tălpile, Duamneeeee… Să vă spun că am retrait bucuria capitulării necondiționate a Germaniei la 8 mai, 1945?. Ei bine, da…, așa a fost”. 🙂

Iată o serie scurtă, dar relevantă a fenomenelor efectiv stranii pe care Mangalia le trăiește intens.

Aaaa, și ar mai fi ceva: A venit Crăciunul în sufletele unora.

Nota autorului: Acesta a fost un pamflet în zi de sărbătoare. Orice asemănare cu fapte reale este pur întîmplătoare.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Gabriela Apostu, Miercuri, 27.12.2017.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply