Anda Adam susține un concert la Mangalia, în Ajunul Crăciunului

0
1072

Seria concertelor de sărbători se va încheia, la Mangalia, sâmbătă, 23 decembrie, ora 17.00, cu spectacolul susținut de artista Anda Adam, în Parcul Evergreen. Ea va oferi audienței un show electrizant, așa cum și-a obișnuit publicul, de fiecare dată.

În deschiderea concertului, vor susține momente artistice tineri talentați ai orașului de la MC Music Academy, dar și ansambluri folclorice, precum Ansamblul ”Românașul” din 23 August și Ansamblul ”Plai de Dor” din Albești.

Înainte de concert, copiii prezenţi în parc au ocazia să facă poze cu Moş Crăciun, la căsuţa acestuia, amenajată special pentru cei mici, în apropierea scenei de spectacol. La întâlnirea cu Moșul, fiecare copil este așteptat cu diferite surprize dulci. Precizăm că, la fiecare sfârşit de săptămână, copii, părinţi şi bunici, de la mic la mare, vin la concerte şi la întâlnirea cu Moşul, în Parcul Evergreen.

Totodată, reiterăm că seria concertelor în aer liber din Parcul Evergreen, a debutat în data de 2 decembrie, cu spectacolul susținut de cunoscutul și îndrăgitul interpret Smiley, care a cântat melodiile preferate alături de fanii săi, prezenți în număr mare la spectacol. Al doilea concert apreciat de public a fost oferit în data de 9 decembrie de Ruby, o artistă la fel de îndrăgită de public. În data de 17 decembrie, o altă artistă cunoscută publicului larg, Andreea Bănică, a încântat audiența cu melodiile sale. Atmosfera de sărbătoare din parc a fost creată de mii de lumini multicolore și ornamente specifice, brazi îmbodobiți, precum și de Căsuţa lui Moş Crăciun.

Cu această ocazie, primarul municipiului Mangalia, Radu Cristian, a precizat că spectacolele organizate de autoritățile locale au fost concepute pentru a aduce bucurie tuturor locuitorilor oraşului. ”Prin spectacolele și Căsuța lui Moș Crăciun din Parcul Evergreen, am dorit să oferim tuturor locuitorilor orașului bucurie și să facem cât mai mulți copii să zâmbească. Sărbătoarea Crăciunului este cea mai așteptată de copii și, de aceea, în parc am creat o atmosferă prietenoasă, unde cei mici, dar și cei mai mari dintre copii, au venit în fiecare week-end să petreacă clipe minunate alături de părinții sau bunicii lor. Urez tuturor locuitorilor Mangaliei, Sărbători Fericite! La Mulți Ani!”.

Comunicat primit de la Biroul de presă al Primăriei Mangalia.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 23,12,2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply