„Băile Puturoasa”. Cum a devenit o groapă cimentată din Hârșova piscină cu apă termală [VIDEO]

0
4793

PRO TV: O groapă cimentată a devenit punct de atracţie, în Hârşova. Oamenii au transfomat-o în piscină cu apă termală, şi se bucură de ea, ca la SPA. Amuzaţi de situaţie, beneficiarii spun că au bazin infinity, cu vedere la Dunăre şi au botezat locul: „Băile Puturoasa″. Iar autorităţile au realizat abia acum că apa are proprietăţi terapeutice.

Nu este un SPA renumit, ci într-unul improvizat, pe malul Dunării, la o distanţă de 70 de kilometri de Constanța. Piscina improvizată a fost botezată „Băile Puturoasa” din Hârşova.

Bărbat: „Asta este a 5 a zi. Am avut probleme cu mâna stângă; deja m-a lăsat. Nu mai am dureri, foarte puţine. Și cu soţia a fost la fel.”

Apa, văzută de oameni ca „vindecătoare”, curge printr- o ţeavă ruginită, care o aduce de la un izvor sulfuros. Specialiştii spun că se află la 20 de metri sub pământ, de-a lungul malulului drept al Dunării. Apa este foarte caldă. Are în jur de 38-40 de grade Celsius, este foarte bună de baie, mai ales în zilele răcoroase.

VIDEO, aici: stirileprotv.ro/stiri/actualitate/zbaile-puturoasa-cum-a-devenit-o-groapa-cimentata-din-harc-ova-piscina-cu-apa-termala

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply