Caravana SNSPA a ajuns la Liceul Teoretic „Callatis” Mangalia. Lecții de business și PR pentru viitori practicieni de succes

0
1134

Marți, 24 octombrie 2017, liceenii Liceului Teoretic „Callatis” Mangalia au participat la proiectul „Caravana SNSPA: Lecții de business și PR pentru viitori practicieni de succes”, inițiat de Facultatea de Comunicare și Relații Publice și Facultatea de Management din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice și Administrative (SNSPA).

La nivel național, proiectul se va desfăşura în perioada octombrie – noiembrie 2017 și se adresează elevilor de liceu din clasele a XI-a şi a XII-a, având ca scop înțelegerea de către aceștia a oportunităților de carieră pe zona de comunicare și relații publice și administrarea afacerilor. Evenimentele se desfășoară sub forma unui mix de prelegeri susţinute de cadrele didactice ale Facultății de Comunicare și Relații Publice și profesorii Facultăţii de Management.

Tematica prelegerilor se încadrează în sfera relațiilor publice, business management şi a domeniilor conexe, fiind conturată de aşa natură încât să răspundă cerinţelor şi nevoilor de dezvoltare personală şi profesională: comunicare corporate, branding & advertising, marketing digital, consultanţă în afaceri, antreprenoriat și modele de afaceri.

La prelegerea și dialogul cu PhD Senior lecturer, Coordinator MA in Entrepreneurship and Strategic Management, Costin DĂMĂȘARU, au participat peste 200 de elevi ai claselor a XI-a și a XII-a,  precum și cadre didactice: prof. Corina Mihalache – director, prof. Ghiulnar Bechir – dir. adj, prof. Carmen Faliboga-Andrei, prof. Mihaela Pilat, prof. Luminița Pătrînoiu, prof. Cristian Hariton, prof. Adrian Ambruș.


Mangalia News, Miercuri, 25.10.2017.


Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply