Sorin Mihai: ”Tribunalul Constanța a stabilit că Direcția de cultură și sport din cadrul Primăriei Mangalia este legal constituită”

0
1098

Sorin Mihai: ”Ieri, (luni, 23.10.2017, n.r.), Tribunalul Constanța a stabilit că Direcția de cultură și sport din cadrul Primăriei Mangalia este legal constituită, respingând ca nefondată acțiunea Prefecturii Constanța, prin care era atacată în contencios hotărârea consiliului local. Stau să mă gândesc: oare cel care țipa ca din gură de șarpe că am comis o „ilegalitate” va avea decența să spună că a greșit sau va minți în continuare? Cunosc deja răspunsul: va avea o nouă eschivă, deci o nouă minciună.

În 2 octombrie scriam: „Discuția despre legal sau ilegal apare de fiecare dată când se dorește justificarea inactivității, a neimplicării, a refuzului de a discuta. A devenit ilegal și să avem un ton civilizat, o muncă de echipă. Tusac a rămas celebru prin formula «ilegală totală»; corifeii săi au dat adesea copy-paste, de atunci. Toți se pricep la stabilirea legalității (chiar dacă nu au studii măcar apropiate de domeniu), mai puțin la aducerea normalității la Mangalia. Dacă este sau nu legal instituită Direcția de cultură și sport – se va stabili în instanță. Ce facem, până atunci, cu terenurile de sport?”
Este numai un exemplu prin care isteria manifestată public se dovedește armă politică, din fericire (încă) ineficientă.
De ieri, ne putem gândi și la normalitate. Alții rămân cu urlatul la lună. Aștept ca directorul acestei direcții să înceapă demersurile pentru preluarea și reabilitarea terenurilor de sport”.

(Sursa: Sorin Mihai, 24.10.2017).


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply