Începe Caravana teatrului în judeţul Constanţa. Maratonul cultural pleacă din localitatea 23 August

0
825

CUGET LIBER: Evenimentul cultural „Caravana teatrului în judeţul Constanța“, ajuns la a doua ediţie, începe astăzi din localitatea 23 August şi va ajunge în zilele următoare la Techirghiol şi Tuzla.

Evenimentul constă în prezentarea către publicul din aceste localităţi a spectacolului de teatru „Online, Shakespeare, online!”, realizat de Daniel Chirilă, o transpunere modernă a poveştii celor patru îndrăgostiţi din „Visul unei nopţi de vară” al lui William Shakespeare.

Vor urca pe scenă actori profesionişti, ce fac parte din compania de Teatru Lui’s Arts din Constanţa, mulţi dintre ei fiind angajaţi ai Teatrului de Stat din Constanţa. Spectacolele au loc în casele de cultură din fiecare localitate, de la ora 19.00, iar intrarea este liberă.

„Este a doua ediţie a caravanei teatrului. Am luat decizia să continuăm proiectul datorită succesului de care s-a bucurat prima ediție, în aprilie 2017. Spectatorii din judeţul Constanţa, de la Mangalia şi Cernavodă până la Peştera şi 23 August, s-au putut bucura de teatru. Ne-au primit atât de frumos, încât ne-am gândit să continuăm proiectul. Este nevoie de mai mult decât o ediţie, cu o floare nu se face primăvară”, a declarat Georgiana Rusu, organizatorul evenimentului.

Programul Caravanei: 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

2 octombrie – localitatea 23 August,

3 octombrie, la Techirghiol,

4 octombrie, la Tuzla,

9 octombrie, la Negru Vodă,

10 octombrie, la Peștera,

11 octombrie, la Medgidia,

Luni, 16 octombrie, la Mangalia, 

17 octombrie, la Hârşova,

18 octombrie, la Cernavodă,

23 octombrie, la Corbu,

24 octombrie, la Agigea,

25 octombrie, la Valu lui Traian.

„Online, Shakespeare, online!“

Spectacolul de teatru „Online, Shakespeare, online!” se bazează pe un scenariu şi o abordare care se adresează tinerilor. Plecând de la povestea celor patru tineri din piesa lui William Shakespeare „Visul unei nopţi de vară”, textul vorbeşte despre evoluţia tehnologiei şi a informatizării în raport cu sentimentul iubirii la tinerii îndrăgostiţi.

Citiți continuarea în cugetliber.ro, 02.10.2017. Autor: Andreea PERHAIŢĂ.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply